REABILITARE TOTALĂ A DANTURII ÎN PLOIEȘTI

Am redat până în acest moment zâmbetul pentru mii de persoane și am creat emoții speciale, în momentele de după fiecare intervenție. Cartea de vizită pentru fiecare individ este o dantură perfectă, iar noi ne vom ocupa de acest lucru, cu foarte multă dăruire.

reabilitare totala dantura Ploiesti

Reabilitare totală a danturii – Zâmbește cu încredere!

Cazurile de reabilitare totală a danturii necesită competență medicală, aparatură performantă și o echipă multidisciplinară.

Fie ca este vorba despre implanturi dentare, aparate dentare, fațete dentare, albire profesională a danturii sau de orice alt tratament stomatologic, veți beneficia de servicii integrale la cele mai înalte standarde internaționale folosind cele mai moderne tehnologii! 

Implanturi în aceeași zi

Suntem specializați în extracții și implanturi dentare folosind tehnologie Fast & Fixed. Acest lucru inseamnă că în 24 de ore puteți avea zâmbetul la care ați visat toată viața!

Fațete și coroane Emax

La clinica noastră se pot aplica fațete și coroane dentare din ceramică Emax. Acest tip de material este foarte rezistent și putem obține nuanțe de alb cu aspect natural.

Tratamente moderne

Investim periodic în cele mai noi tehnologii din domeniul stomatologiei și în materiale de ultimă generație, pentru crearea unor danturi perfecte. Medicii noștri sunt specializați în Europa.

Before & After

aparat dentar invizibil Ploiești
aparat dentar clasic Ploiești
aparat dentar metalic Ploiesti
cel mai bun aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
ortodont Ploiesti
medic ortodont bun Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti

Un zâmbet sănătos și frumos te va face mai fericit!

Prețuri accesibile

Vă oferim servicii stomatologice la prețuri accesibile și putem crea planuri de tratament personalizate pentru orice buget! 

Laborator propriu

Avem laborator dentar propriu dedicat 100% clinicii noastre. Punem foarte mare accent pe calitatea materialelor și a produselor pe care le folosim. 

Studiu de caz- Reabilitare dantură

reabilitare totala dantura in Ploiesti
coroane dentare Ploiesti
punti dentare Ploiesti

Detalii caz

Pacientă: femeie 54 de ani
Tratament: reabilitare dantură cu coroane & punți dentare
Material coroane și punti dentare: ceramică Emax

Cât a fost timpul de lucru la acest caz?

15 zile, 4 vizite la clinica stomatologică (perioada diferă în funcție de fiecare caz în parte)

Într-adevăr, este nevoie de curaj pentru o astfel de transformare a danturii, dar vă asigurăm de faptul că atmosfera din clinica noastră este atât de plăcută, încât veți observa că lucrăm la standarde premium.

Un rezultat impresionant, o transformare totală a zâmbetului care a schimbat viața pacientei. De-acum poate zâmbi cu încredere, datorită echipei Hollywood Smile Center Ploiești!