FAȚETE DENTARE

Echipa de medici de la clinica Hollywood Smile Center din Ploiești este specializată în reabilitarea danturii cu fațete dentare din ceramică Emax sau din zirconiu. Fațetele dentare pe care le realizăm la clinica noastră au prețuri accesibile pentru orice buget. Planul de tratament este GRATUIT, iar fiecare pacient primește atenție și prioritate.

fațete dentare Ploiești

Avantajele fațetelor dentare din ceramică

Fațetele dentare au un aspect natural, ca al dinților, având avantajul de a obține nuanțe albe asemănătoare cu nuanțele vedetelor de la Hollywood. Evoluțiile recente și progresele în domeniu le fac mai bine tolerate de gingii și mai confortabile pentru pacienți.

Fațetele oferă o soluție foarte conservatoare, deoarece nu necesită decât o redimensionare minimă a dinților reali, după caz. Fațetele create în laboratorul de tehnică dentară al Hollywood Smile Center Ploiești au, în general, o durată de viață extinsă.

Fațetele dentare pot fi alegerea potrivită pentru a rezolva mai multe probleme, precum:

R

dinții pătați

R

dinții ciobiți sau rupți

R

dinții nealiniați

R

spații interdentale

R

mușcătura incorectă

R

ocluzie deteriorată

R

dinții abrazați

R

zâmbet nealininat și asimetric

Before & After

aparat dentar invizibil Ploiești
aparat dentar clasic Ploiești
aparat dentar metalic Ploiesti
cel mai bun aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
ortodont Ploiesti
medic ortodont bun Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti

Fațete dentare EMAX

Fațetele dentare sunt din material integral de ceramică subțire. Fațetele sunt folosite pentru acoperirea suprafeței dinților în scopul îmbunătățirii aspectului acestora.

Fațetele sunt lipite de suprafața dinților pentru a acoperi problemele comune și pentru a schimba culoarea, dimensiunea și forma lor. Datorită capacității lor de a arăta ca dinții naturali și de a rezolva mai multe probleme simultan, fațetele au devenit astăzi una dintre cele mai căutate soluții dentare.

Fațetele din porțelan sunt în prezent tipul de fațete cel mai solicitat datorită numeroaselor avantaje pe care le au în comparație cu cele din compozit.

Dezvoltate datorită culorii naturale a porțelanului, aceste fațete arată atât de naturale încât devine imposibil să le distingem de dinții naturali. Acest lucru se datorează faptului că materialul din porțelan reflectă mai bine lumina și imită aspectul natural al dinților.

Fațetele dentare din porțelan oferă, de asemenea, alte avantaje, cum ar fi o rezistență mai bună la pete pentru a preveni decolorarea materialului. Acest lucru face ca zâmbetul perfect să dureze mai mult. Pe lângă acestea, porțelanul este de asemenea bine acceptat de țesutul gingiilor, provocând astfel mai puține probleme de compatibilitate și toleranță pe termen lung.

clinica fatete dentare Ploiesti
cabinet stomatologic fatete dentare Ploiesti

Procedura Fațetelor dentare Emax

Dacă vă doriți fațete dentare din ceramică Emax, veți parcurge o rutină care implică în total trei vizite la clinica stomatologică Hollywood Smile Center Ploiești.

1) Consultație

În timpul primei vizite, medicul stomatolog va examina dinții clinic. Dinții vor fi scanați și modelați 3D cu ajutorul tehnologiei digitale din laboratorul propriu de tehnică dentară. Dumneavoastră împreună cu stomatologul veți discuta despre opțiunile posibile de tratament, precum forma și culoarea fațetelor. Dentistul vă va expune situația dumneavoastră în urma consultației.

2) Pregătire

În timpul celei de-a doua vizite, medicul stomatolog va pregăti dinții pentru aplicarea fațetelor. Acest lucru implică îndepărtarea unui strat subțire de pe suprafața dinților. Grosimea acestui strat va depinde de tipul de fațetă pe care îl alegeți și de cazul dumneavoastră particular. Un anestezic local va fi folosit pentru a amorți ușor zona în prealabil.

După procedură, stomatologul vă va trimite simularea dinților și va apela la laboratorul stomatologic propriu, care aparține exclusiv clinicii Hollywood Smile Center Ploiești. Acest lucru va dura aproximativ una până la două săptămâni, în funcție de caz. După finalizarea acestui proces se va aplica o lucrare provizorie pe dinții dumneavoastră.

 

3) Lipirea sau aplicarea

La a treia vizită, stomatologul va lipi fațetele pe suprafața dintelui. Procesul de lipire începe cu curățarea și lustruirea suprafeței dintelui; suprafața trebuie pilită, pentru a ne asigura că materialul se leagă mai puternic.

Odată obținută potrivirea și poziționarea corespunzătoare, dentistul va aplica un fascicul special de lumină pentru a activa substanțele chimice din cimentul fațetelor. Acest lucru îl face să se întărească rapid și să se atașeze permanent de suprafața dintelui. Pentru a testa plasarea corectă, medicul stomatolog va evalua mușcarea, va elimina excesul de ciment și va face ajustările necesare sub anestezie, dacă este necesar.

În afară de aceste trei vizite, medicul stomatolog vă poate solicita să vă întoarceți la clinica stomatologică pentru o verificare ulterioară, la câteva săptămâni după ce fațetele dentare Emax sunt aplicate.