Cazuri & transformări recente – Galerie foto before & after

Click pe pozele de mai jos pentru a vedea detalii ale transformărilor deosebite realizate de către echipa noastră de medici de la clinica stomatologică Hollywood Smile Center din Ploiești. Suntem convinși că unul dintre cazurile prezentate se aseamănă situației dumneavoastră!

Aparate dentare – Before & after 

aparat dentar safir galerie foto

Aparat dentar safir

În imagine avem rezultatul deosebit al îndreptării danturii cu un aparat dentar cu safir, tratament disponibil în oferta noastră de servicii stomatologice, la un preț accesibil! Transformă-ți zâmbetul cu ajutorul echipei Hollywood Smile Center Ploiești!

aparat dentar Ploiesti galerie foto

Aparat dentar

Dacă dinții tăi sunt strâmbi și vrei să ai parte de o astfel de reabilitare a danturii, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, să te programezi la o consultație și să te bucuri apoi de minunile pe care le pot face medicii noștri!

aparat dentar metalic Ploiesti galerie foto

Aparat dentar metalic

Rezultatul frumos al îndreptării danturii cu aparat dentar metalic. Caninii superiori au fost aliniați frumos cu restul dinților. În oferta noastră de servicii stomatologice, avem mai multe tipuri de tratamente ortodontice, la prețuri pentru toate bugetele!

Fast & FixedBefore & after 

proteza fixa pe implanturi galerie

Fast & Fixed + proteză fixă

În cazul de față este vorba despre o refacere a danturii la nivelul arcadei superioare, cu implanturi dentare Fast & Fixed. Totodată a fost proiectată, construită și aplicată o proteză fixă pe implanturi. Trecerea de la o proteză mobilă la una fixă este o îmbunătățire majoră!

fast & fixed galerie

Fast and Fixed

Un caz de refacere a danturii la nivelul arcadei superioare. Planul de tratament a fost format din implanturi + dantură fixă complet funcționala în 24h. Cu ajutorul echipei de medici de la Hollywood Smile Center Ploiești, poți zâmbi cat ai clipi!

restaurare dantura galerie

Restaurare parțială dantură

Cazul de față este o restaurare parțială a danturii, pentru dinții vizibili din față folosind fațete și coronițe dentare (pe implant). Puteți observa că nu există diferențe între fațete și coronițe, iar aspectul este 100% natural, datorită ceramicii Emax care face minuni.

Fațete și coroane dentare Emax – Galerie Before & After

fatete emax galerie

Fațete și coronițe Emax

Check-up și before & after pentru refacere dantură cu fațete și coroane din ceramică Emax. Pur și simplu, schimbăm viețile pacienților în unele perfecte și suntem fericiți că am reușit să implementam acest concept stomatologic, în Ploiești.

coronite emax galerie

Fațete și coronițe Emax

În cazul de față, pacienta și-a dorit un zâmbet care să iasî în evidență. Unul dintre avantajele materialului pe care îl folosim pentru Fațete și Coronițe, este acela că pacienții pot alege dintr-o gamă variată de culori, cât de albi sau cât de naturali & semi-transparenți să fie dinții.

fatete dentare galerie foto

Fațete & Coronițe Emax

În maxim 15 zile poți avea dinții perfecți, dar de cele mai multe ori, transformările dentare la clinica noastră din Ploiești, se pot face chiar și în 7-10 zile, în funcție de planul de tratament.

Fațete & Coronițe dentare Emax

Puteți observa în imagini că dantura nouă arată foarte natural, culoarea fiind aleasă în așa fel încât să nu existe diferențe foarte mari față de dinții naturali. Acesta este unul dintre avantajele principale ale ceramicii Emax, un altul fiind rezistența mare în timp.

Fațete & Coronițe dentare Emax

Am folosit fațete & coroane dentare din ceramică Emax, pentru a reface zâmbetul din imagini în doar 11 zile. Pacientul a dorit ca materialul folosit să fie ceramică Emax, iar culoarea a fost aleasă de către echipa noastră, pentru ca zâmbetul său să arate natural.

Fațete & Coronițe dentare Emax

Așa arată o transformare a danturii cu fațete și coronițe dentare. Vă place rezultatul? Nu doar că este spectaculos ci și foarte natural la aspect! Acesta este avantajul ceramicii Emax: se pot crea foarte multe nuanțe de alb, care să fie apropiate de culoarea dinților reali.

Refacere dantură – Before & after

Refacere totală dantură

Cazul din imagini este al unei paciente care ne-a cerut o transformare „Hollywood Smile” dar și refacerea formei dinților fiindcă nu era mulțumită de aspectul „baby teeth” al acestora. Specialiștii noștri au refăcut dantura cu fațete și coroane din ceramică Emax.

Refacere parțială dantură

Ne mândrim cu acest caz foarte frumos de refacere parțială a danturii. Pacienta a ales schimbarea dinților de la nivelul maxilarului (partea superioară). Am folosit fațete și coroane dentare din ceramica premium Emax.

Refacere totală dantură

Refacere dantură cu coroane și punți dentare din ceramică premium Emax. În situația în care și dantura dumneavoastră arată asemănător, puteți să ne contactați cu încredere să programăm o consultație și vă vom împlini visul în maxim 10 zile.

Refacere totală dantură

Un rezultat impresionant, o transformare totală zâmbetului care a schimbat viața pacientei. De-acum poate zambi cu incredere, datorita echipei Hollywood Smile Center Ploiesti. Tratament: reabilitare dantura cu coroane & punti dentare din ceramica Emax.

Refacere totală dantură

Pacienta din imagini a avut lucrări protetice vechi, inestetice și nefuncționale + multiple edentații. Planul de tratament a constat în schimbarea lucrărilor vechi cu implanturi noi de cea mai bună calitate și coroane dentare din ceramică Emax.

Refacere totală dantură

Coroanele dentare salveazaă dinții care au carii pe suprafețe mari, protejează dinții care au probleme cu smalțul, corectează mușcătura, creează un aspect fizionomic deosebit, în completare cu fațete sau coronițe dentare.