Termeni și condiții

Hollywood Center SRL 

Str. Paris nr. 6, et. 4, ap. 6, Ploiești, jud. Prahova

Telefon: 0752 580 580

Email: office@hollywoodsmilecenter.ro

  1. Folosirea acestui site implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate mai jos. Hollywood Smile Center isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Indiferent de instiintarile prealalabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul Dvs. asupra acestor modificari.
  2. Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie corecte. Optand pentru programarea online, va obligati sa ne furnizati corect numele, nr. de telefon si alte informatii utile. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la imposibilitatea de a va contacta.
  3. Accesul pe acest website se face gratuit. Hollywood Smile Center Ploiesti garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.hollywoodsmilecenter.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al hollywoodsmilecenter.ro Informatiile continute in site sunt proprietatea Hollywood Smile Center Ploiesti, al colaboratorilor sau clientilor acesteia, si nu pot fi prelucrate, preluate sau modificate fara acordul prealabil al proprietarului. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.hollywoodsmilecenter.ro este un site de prezentare al serviciilor proprii sau ale colaboratorilor sai.
  4. Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.hollywoodsmilecenter.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. hollywoodsmilecenter.ro isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi hollywoodsmilecenter.ro depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, aceasta nu este responsabila pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.hollywoodsmilecenter.ro.
  5. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, hollywoodsmilecenter.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre hollywoodsmilecenter.ro a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare de bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si statistica. Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul completarii formularului online. Colectarea acestor date se face exclusiv in scopul tinerii unei evidente despre folosirea site-ului www.hollywoodsmilecenter.ro. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii pot folosi adresa de e-mail: office@hollywoodsmilecenter.ro
  6. Site-ul www.hollywoodsmilecenter.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenele si conditiile prezentate in aceasta pagina.