IMPLANT DENTAR

Acum este mai simplu ca oricând să optați pentru tratament cu implanturi dentare în Ploiești. Avem tehnologie de ultimă generație și o echipă dedicată de specialiști, care vă va îndruma în alegerea celui mai bun implant dentar.

implant dentar Ploiesti

Definiție și prezentare generală

Implanturile dentare sunt componente dentare artificiale care sunt atașate chirurgical de mandibulă sau maxilar pentru a susține diverse lucrări protetice, ancore ortodontice, punți și coroane.

În procesul de plasare a implanturilor dentare, dispozitivul de implant este implantat chirurgical în os, pentru a permite apariția osteointegrării. Acesta este un proces natural în care materiale precum titanul sunt capabile să formeze legături strânse cu osul, cu pericol redus de respingere sau infecție.

Tipuri de implanturi dentare folosite la clinica noastră:

R

Megagen

R

Straumann

R

INNO

R

Bredent

Am ales cele mai bune tipuri de implanturi dentare. De fiecare dată când tratăm un pacient, ne gândim  aceeași calitate și siguranță din punct de vedere medical o dorim și pentru noi sau pentru familiile noastre!

Prețurile sunt accesibile și potrivite pentru oricine! Oferim reduceri în fiecare săptămână și creăm planuri GRATUITE de tratament. Contactați-ne acum și vom discuta în detaliu despre nevoile dumneavoastră!

Before & After

aparat dentar invizibil Ploiești
aparat dentar clasic Ploiești
aparat dentar metalic Ploiesti
cel mai bun aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
ortodont Ploiesti
medic ortodont bun Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti
aparat dentar Ploiesti

Implanturile dentare sunt utilizate în principal că suport pe termen lung pentru lucrări dentare. Dacă implanturile se integrează cu mandibula sau maxilarul, aceste componente vor putea sprijini lucrările pentru o perioada lungă de timp în funcție de sănătatea pacientului, de modul de îngrijire orală și de frecvența prezentării periodice la control.

Profesioniștii stomatologi recomandă utilizarea implanturilor dentare datorită multor avantaje. Acestea includ aspectul dentar îmbunătățit și confortul pacienților. 

cabinet pentru implanturi dentare Ploiesti
clinica implanturi dentare Ploiesti

Lucrările dentare susținute de implanturi arată foarte mult ca dinții naturali și sunt concepute pentru utilizare pe termen lung sau chiar permanent. Sănătatea orală este, de asemenea, îmbunătățită în mod semnificativ, deoarece, spre deosebire de coroanele dentare sau punțile dentare, implanturile dentare nu necesită reducerea altor dinți. Alte avantaje includ un nivel mai mare de confort și o încredere în sine îmbunătățită.

Procedură implanturi dentare

Consultație

Plasarea implanturilor dentare în mandibula sau maxilarul unui pacient necesită o planificare atentă de chirurgie orală. Evaluarea sănătății orale este primul pas în această procedură. Pacienții vor fi consultați de către medicul dentist chirurg, care va verifica starea maxilarului sau a mandibulei (inclusiv poziția, forma și dimensiunea acestora). Pacientul va fi supus unui set de analize, o radiografie orală și un computer tomograf.

Intervenția chirurgicală

Operația pentru implantul dentar este efectuată de un chirurg stomatolog autorizat. Această procedură necesită anestezie locală, dar în funcție de mai mulți factori, chirurgul dentar poate alege să folosească alte forme de sedare în funcție de starea de sănătate a pacientului.

 

Alte proceduri conexe

Alte proceduri conexe, cum ar fi adiția de os, pot fi, de asemenea, efectuate împreună cu operația, în funcție de diferite situații clinice.

Când aveți nevoie de un implant dentar?

Implanturile dentare sunt în prezent cele mai bune soluții dentare pentru dinții lipsă. Oricine este suficient de sănătos pentru o extracție dentară de rutină poate obține implanturi dentare. Cel mai important factor luat în considerare de către profesioniștii din domeniul stomatologiei este duritatea osului care va ține implanturile la locul lor.

Pacienții care fumează excesiv sau suferă de afecțiuni cronice, cum ar fi boli de inimă și diabet, vor avea nevoie de tratamente și sesiuni de terapie înainte de a se califica pentru procedură. Este recomandat să consultați mai întâi medicul stomatolog dacă sunteți potrivit pentru implanturile dentare. Costul procedurii se discută la consult.