Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Stomatolog Ploiesti

clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti

Ati cautat pe Google “stomatolog Ploiesti”? Bine ati venit pe site-ul clinicii stomatologice: Hollywood Smile Center din Ploiesti. Suntem aici pentru dumneavoastra, sa va raspundem online la orice intrebare sau va asteptam cu drag sa veniti la un consult medical. Suntem situati pe strada Paris nr. 6, la etajul 4.

 

Medic Stomatolog Ploiesti

Daca sunteti in cautarea unui medic stomatolog pentru problema dumneavoastra dentara va asiguram de faptul ca la clinica noastra veti afla raspuns si rezolvare la absolut orice tip de interventie medicala. Indiferent ca vorbim despre: implanturi dentare, fatete dentare, albire dentara, aparate dentare sau de orice alta interventie la nivelul dintilor.

 

Medic stomatolog – implanturi dentare Ploiesti

Daca aveti nevoie de implanturi dentare, va punem la dispozitie o gama variata de tipuri de implanturi si unul din medicii nostri stomatologi va va consulta si va va recomanda cel mai bun tip de implant, ca raport calitate – pret. Suntem convinsi ca orice interventie stomatologica pe care o veti face la noi, va fi fara dureri si fara efort.

 

Suntem specializati in chirurgie si implantologie dentara, avem o echipa de medici stomatologi pregatiti in centre specializate la nivel mondial si va acordam toata atentia necesara.

 

Medic stomatolog – fatete dentare Ploiesti

Din echipa noastra de colaboratori, face parte un medic stomatolog renumit la nivel international, specializat in estetica dentara. Acesta se va ocupa in detaliu de situatia danturii dumneavoastra si va avea o grija deosebita, sa aveti un zambet ca la Hollywood. Va invitam la un consult stomatologic, pentru ca mai apoi sa putem crea un plan de tratament personalizat.

 

Fatetele dentare va vor schimba zambetul total si veti capata o incredere in sine mult mai mare. Va garantam ca o astfel de interventie este de dorit si ca poate rezista chiar o viata intreaga.

 

Medic stomatolog in Ploiesti

Am adus pentru dumneavoastra special din Bucuresti, o echipa de medici stomatologi, care va pot trata la cele mai inalte standarde. Am amenajat o clinica de LUX si va oferim servicii stomatologice premium, la preturi accesibile.

 

Clinica stomatologica Hollywood Smile Center din Ploiesti ofera servicii stomatologice pentru copii si adulti sau seniori. Fie ca este vorba despre o simpla carie, o extractie de molar de minte sau de tratarea paradontozei prin implanturi de tip Fast and Fixed, noi va vom oferi toata atentia pe care o meritati.

 

Fiecare medic stomatolog din echipa noastra, este instruit in centre medicale specializate din strainatate si are experienta in a trata pacientii cu tehnici, metode si aparatura ultra moderna. Investim constant in materiale de o foarte buna calitate, care ne-au adus un renume la nivel international. Noi obtinem nuante perfecte pentru dinti si avem o echipa in laboratorul dentar, extraordinar de muncitoare si de bine pregatita, care urmareste fiecare detaliu.

 

Medic stomatolog pentru consultatii si recomandari

Este important sa intelegeti un aspect: daca alegeti sa veniti la Clinica Stomatologica Hollywood Smile Center din Ploiesti, fiecare medic stomatolog va va acorda o atentie unica. Noi va facem recomandari pentru situatia actuala si totodata vom face si o evaluare generala a danturii.

 

Ne intereseaza sa va rezolvam problema in timp util sau alte situatii care pot aparea. Din acest motiv, va recomandam ca de doua ori pe an, sa veniti la un consult stomatologic. Sanatatea dintilor poate influenta sanatatea intregului organism!

 

Medic stomatolog Ploiesti, specialist in estetica dentara

In clinica noastra, puteti beneficia de tratamente complexe ce tin de estetica dentara. Folosim materiale de cea mai buna calitate, pentru fatete si coroane din ceramica. Dintii dumneavoastra vor capata un aspect ca la Hollywood, iar pretul va fi unul foarte avantajos.

 

Intreaga dumneavoastra familie este binevenita la Clinica Stomatologica Hollywood Smile Center din Ploiesti!

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri