Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Refacere totală dantură

coroane și punți dentare din ceramică Emax

Imagini în curs de încărcare…

Un vis devenit realitate!

Pacienta: femeie 47 de ani
Tratament: fațete & coroane dentare
Material: ceramică (porțelan) Emax CAD

 

Pacienta s-a prezentat la clinica noastră din Ploiești și ne-a solicitat REFACERE TOTALĂ a danturii. Ne-a spus că din perioada liceului, a visat la un zâmbet ca al vedetelor din filme, însă până la această vârstă ii era teama ca nu o sa obțină același rezultat având în vedere ca vedetele își au făcut dintii în tarile lor unde exista o tehnologie foarte avansata și medicii sunt specialiști dar când ne a vizitat și a văzut tehnologia folosita de specialiștii nostrii a hotărât sa se lase pe mana lor și ne a mărturisit ca ( a meritat toatea increderea).

 

Insa pentru noi cazul a fost unul clasic, deoarece avem săptămânal pacienți care se prezintă la clinica noastră ( Hollywood Smile Center Ploiești) cu zâmbete asemănătoare: dinți de o culoare galbenă, carii la nivelul măselelor, etc. În urma consultului cu medicul specialist în estetică dentară, s-a luat hotărârea de a realiza o reabilitare totală a danturii cu Fațete & Coroane dentare.

 

Pacienta a avut nevoie de a reabilita 26 de dinți, pentru a avea acest zâmbet perfect. Nuanța de alb a fost aleasă de pacientă, fiind totodată și recomandarea noastră, datorită culorii tenului și a vârstei.

 

Avantaje refacere totală dantură
Dacă pacientul are dantura într-o stare foarte bună (nu are nevoie de implanturi și nu suferă de parodontoză) se poate aplica un tratament de reabilitare totală dantură cu Fațete & Coroane dentare.

 

De ce s-a ales materialul Emax CAD?
Beneficiile acestui material sunt acelea că este foarte versatil, nu are conținut metalic și are o rezistență ridicată. Oferă un aspect estetic superior și se poate realiza o restaurare de denatură impecabilă, care garantează o satisfacție 100% a pacientului.
Materialul Emax cad este potrivit pentru crearea coroanelor dentare aplicate direct pe dinte sau pe implant și a fațetelor dentare.

 

Se poate plăti în rate pentru refacerea totală a danturii?
Desigur, de la 6 luni la 5 ani de zile.

 

Cât timp durează tratamentul de refacere totală a danturii?
Cazul prezentat în aceste imagini a avut o durată de lucru de 10 zile.

 

Câte vizite se fac la clinica stomatologică pe durata tratamentului de refacere totală a danturii?
Pacienta din imagini s-a prezentat la clinică de 2-4 ori în timpul celor 10 zile de tratament.

 

Cine sunt candidații perfecți pentru refacerea totală a danturii?
Toate persoanele care au vârsta de 20 de ani împlinită și care au o stare generală de sănătate bună.


Dorim să îi mulțumim pe această cale că a ales Clinica Stomatologiă Hollywood Smile Center Ploiești

În situația în care și dantura dumneavoastră arată asemănător, puteti să ne contactați cu încredere să programăm o consultație.


refacere totala dantura, refacere totala dantura ploiesti, clincia recomandata pentru refacere totala dantura, pret restaurare totala dinti

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri