Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Reabilitare totală dantură zâmbet Hollywood Smile

fațete & coroane dentare din ceramică Emax 

Imagini în curs de încărcare…

Visul de a avea un zâmbet perfect poate deveni realitate acum la Clinica Stomatologică Hollywood Smile Center din Ploiești!

Pacient: bărbat 35 de ani
Tratament: Fațete & Coroane & Punți dentare
Material: ceramică (porțelan) EMAX ,EMAX Cad & EMAX ZirCad

 

Un zâmbet special Hollywood Smile

Pacientul din imagini și-a făcut cadou la împlinirea vârstei de 35 de ani, o reabilitare totală a danturii. S-a prezentat la Clinica Stomatologică Hollywood Smile Center și ne-a solicitat „Hollywood Smile” făcut de specialiștii de la HOLLYWOOD SMILE CENTER PLOIEȘTI.

 

În urma consultației, datorită faptului că pacientul avea anumiti dinți sănătoși din punct de vedere medical, medicul specialist în estetică dentară de la clinica noastră (Hollywood Smile Center Ploiești), a hotărât că cel mai bun tratament este cu Fațete – Coroane și o punte dentară, în situația în care o măsea de la nivelul maxilarului era lipsă.

 

Pacientul a venit la clinică timp de 3 ori în decursul a 10 zile și ne-a transmis faptul că pe tot parcursul tratamentului, nu a simțit absolut deloc dureri sau disconfort.

 

Am făcut magie? Am putea spune că da! Priviți cât de frumos arată dinții domnului din imagine. Lucrul cel mai interesant este acela că pacientul s-a hotărât într-un timp foarte scurt sau mai bine zis: credea că lucrarea dentară durează minim 6 luni de zile, însă a fost foarte surprins când a aflat că în 10 zile totul va fi gata, datorită experienței medicilor de la Hollywood Smile Center Ploiești și a echipei din laboratorul nostru propriu.

 

Îi mulțumim pe această cale pentru faptul că a ales Clinica Stomatologică Hollywood Smile Center Ploiești.

 

Dinții realizați la clinica noastră sunt impecabili

Datorită faptului că avem laborator dentar propriu și o echipă de tehnicieni care lucrează 100% pentru noi. Nicăieri în România nu veți găsi alte lucrări dentare identice.

 

Echipă stomatologică multidisciplinară

Din echipa Clinicii Stomatologice Hollywood Smile Center Ploiești, fac parte un grup de medici stomatologi cu experiență la nivel internațional, specializați fiecare în domenii diferite: implantologie, estetică, ortodonție, endodonție, parodontologie etc. Vă garantăm astfel faptul că veți beneficia de servicii stomatologice ultra premium!

 

Întrebări frecvente

✓ Se poate plăti în rate?
Desigur, de la 6 luni la 5 ani de zile.

✓ Cât a fost timpul de lucru la acest caz?
10 zile, 3 vizite la clinica stomatologică

✓ Întreținere dantură

Lucrare dentară garantată cu materiale de înaltă calitate și cu certificate de conformitate! Întreținerea se face în mod normal, ca în cazul danturii naturale.

Se recomandă o vizită la clinica stomatologică la 3-6 luni de zile.


Dorim să îi mulțumim pe această cale că a ales Clinica Stomatologiă Hollywood Smile Center Ploiești

În situația în care și dantura dumneavoastră arată asemănător, puteti să ne contactați cu încredere să programăm o consultație.


reabilitare totala dantura Ploiesti, reabilitare totala dantura cu coroane dentare Emax, reabilitare totala dinti cu punti dentare Emax, reabilitare zambet

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri