Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Preturi implanturi dentare Ploiesti

clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti

IMPLANTURI CU GARANTIE PE VIATA

La Clinica Stomatologica Hollywood Smile Center din Ploiesti, folosim implanturi dentare: Megagen, Bredent, Straumann, INNO. Preturile sunt accesibile si potrivite pentru oricine! Va rugam sa ne contactati telefonic pentru a discuta in detaliu despre nevoia dumneavoastra, deoarece fiecare pacient are preferinte diferite.

 

Suntem fericiti ca la clinica noastra din Ploiesti, vin pacienti inclusiv din localitatile invecinate: Comarnic, Sinaia, Mizil, Targoviste, Pucioasa, Campina, Buzau etc.

Pentru a accesa lista completa de preturi, cu toate variantele de implanturi dentare pe care le folosim la clinica stomatologica Hollywood Smile Center din Ploiesti, va invitam sa apasati butonul de mai jos.

Preturi implanturi dentare Ploiesti

Implanturile dentare reprezinta cea mai moderna si eficienta solutie pentru inlocuirea dintilor pierduti.

 

Fie ca pierdeti un dinte, mai multi dinti sau toti dintii, implanturile si tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. Pierderea dintilor reprezinta o problema reala, chiar daca inlocuirea lor, din pacate, este deseori amanata sau chiar ignorata. Pretul impantului dentar se stabileste in cabinetul stomatologic la consult.

 

Ce este un implant dentar? Care este pretul implantului dentar in Ploiesti?

Un implant dentar este o piesa din titan pur (99,95%), in general sub forma de surub. Are scopul de a crea o radacina artificiala in osul maxilar, unde lipseste un singur dinte natural sau mai multi dinti. Reconstructia este alcatuita din doua segmente – unul intraosos (implant) si unul supraosos numit bont protetic.

 

Ce este un implant dentar? Peste bontul protetic putem ancora coroane, poduri sau proteze.

Tratamentul este conservator in comparatie cu o lucrare traditionala de punte dentara, deoarece implanturile dentare elimina necesitatea sacrificarii dintilor vecini. In cazul in care fabricam o punte dentara, este nevoie de cel putin doi dinti polari pentru ancorare, dinti care din pacate vor trebui sacrificati (nervii sunt extrasi, canalele radiculare sunt umplute si dintii, odata sanatosi, vor fi lustruiti).

 

De ce va recomandam sa faceti implant dentar? Clinica implanturi dentare Ploiesti

Implantul dentar aduce beneficii estetice si functionale extraordinare, pacientul neputand percepe senzatia „artificiala”. La scurt timp dupa insertie, el uita de fapt despre pierderea unui dinte in acea zona.

 

In absenta dintilor, atat masticatia, cat si partea estetica are de suferit. In plus, osul maxilar, unde nu mai exista dinte sau dinti, se va resorbi, si anume se va topi, astfel incat insertia implantului va deveni riscanta sau chiar imposibila fara proceduri suplimentare. Cand se pierd grupuri mari de dinti sau toti dintii, estetica fetei are mult de suferit. Oasele maxilare se resorb, iar structurile faciale incep sa se modifice: buzele capata un aspect inabusit si subtiat, apar numeroase riduri in jurul gurii si in apropierea nasului si dimensiunea verticala scade. Intr-un cuvant, fata capata un aspect de imbatranire prematura care reprezinta un mare dezavantaj.

 

Cand un dinte se pierde si nu este inlocuit, ambii dinti vecini, dar si dintii opusi vor migra, schimbandu-si pozitia corecta. Acest lucru va duce la dezechilibre ale muscaturilor care se pot agrava afectand muschii obrazului sau articulatia temporomandibulara. Astfel, pacientul va experimenta oboseala musculara si durere nejustificata in regiunea capului, precum si un disconfort permanent la nivel dentar si imprejurimile acestuia.

 

Dintii migrati vor retine mai usor bacteriile si placa bacteriala, ceea ce va duce la infectii, atat la nivel dentar, prin aparitia si complicatia cariilor, cat si a bolilor gingival-parodontale.

 

Un tratament eficient cu implanturi dentare este acela care reface dintii din punct de vedere estetic si functional cel putin 30-40 de ani, adica previzibil pe termen lung. Acest obiectiv nu poate fi atins decat prin implicarea deplina a ambelor parti: din partea medicului, prin investigatii atente, diagnostic corect si planificare interdisciplinara si din partea pacientului prin mentinerea unei igiene orale riguroase la domiciliu, respectarea celor doua controale anuale si evitarea sau renuntarea la fumat.

 

Va durea implantul dentar? Care este pretul unui implant dentar in Ploiesti?

Multi pacienti sustin ca procedura chirurgicala a implantului este mai putin problematica decat o extractie a maselelor de minte. Cu echipamentele moderne pe care le avem in clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti, sterilizare perfecta, anestezice de ultima generatie, personal medical specializat cu o vasta experienta in domeniu, disconfortul va deveni un concept strain.

 

Preturi impanturi dentare Ploiesti? Pretul exact se stabileste in cabinetul stomatologic la consult.

Pastrarea dintilor curati si sanatosi ne ofera o multime de beneficii. Este un plus pentru aspectul nostru fizic si ne poate ajuta sa ne ferim de respiratia urat mirositoare care este foarte frecventa si este adesea cauzata de acumularea de tartru fiind  un simptom al afectiunilor gingivale si al cariilor dentare si este jenanta si nedorita.

 

Nu intotdeauna un implant dentar ieftin este si cel mai bun implant dentar. Din acest motiv va sfatuim ca inainte de a lua decizia de a alege Clinica Stomatologica la care sa beneficiati de un tratament cu implanturi dentare, sa va informati bine despre diferenta intre implanturi dentare ieftine si implanturi dentare scumpe (premium). Ne dorim ca toti pacientii nostri sa fie bine informati.

pret implant dentar ploiesti, preturi implant dinti ploiesti, preturi implanturi dentare ploiesti, implant dentar cu plata in rate, cel mai bun implant dentar, implanturi megagen ploiesti, implant dentar straumann ploiesti, implanturi bredent ploiesti

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri