Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Poze before & after cu aparate dentare

clinica stomatologica Ploiesti

Aparat dentar safir

Aparatul dentar, îți schimbă viața! Nici nu ai idee cât de fericit vei fi după ce dantura ta va fi perfectă! În imagine avem rezultatul deosebit al îndreptării danturii cu un aparat dentar cu safir, tratament disponibil în oferta noastră de servicii stomatologice, la un preț accesibil! Transformă-ți zâmbetul cu ajutorul echipei Hollywood Smile Center Ploiesti!

Tratament indreptare dinti cu aparat dentar

Aparatul dentar iti poate schimba in totalitate aspectul danturii si iti poate imbunatati stilul de viata! Daca dintii tai sunt strambi si vrei sa ai parte de o astfel de reabilitare a danturii, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, sa te programezi la o consultatie si sa te bucuri apoi de minunile pe care le pot face medicii nostri!
indreptare dinti Ploiesti

Indreptare dantura cu aparat dentar metalic

Rezultatul frumos al îndreptării danturii cu aparat dentar metalic. Caninii superiori au fost aliniați frumos cu restul dinților. În oferta noastră de servicii stomatologice, avem mai multe tipuri de tratamente ortodontice, la prețuri pentru toate bugetele: aparat dentar metalic, aparat dentar cu safir, aparat dentar invizibil (INVISALIGN).

Poze before / after Fast & Fixed

proteza fixa pe implanturi Fast & Fixed Ploiesti
Refacere totala dantura

6 implanturi Fast & Fixed + proteza fixa 

În cazul de față este vorba despre o refacere a danturii la nivelul arcadei superioare, cu implanturi dentare Fast & Fixed. Totodată a fost proiectată, construită și aplicată o proteză fixă pe implanturi. Înainte, pacientul avea o proteză mobilă și a dorit schimbarea acesteia cu una fixă, pe sistemul Fast & Fixed, datorită avantajelor de care se poate bucura: aspect îmbunătățit al zâmbetului, noua dantură este stabilă și funcționează ca dinții naturali, preț excelent
fatete coronite Ploiesti

Fast and Fixed – pacient

Un caz de refacere a danturii la nivelul arcadei superioare. Planul de tratament a fost format din implanturi + dantura fixa complet functionala in 24h. Cu ajutorul echipei de medici de la Hollywood Smile Center Ploiesti, poti zambi cat ai clipi!

implant dentar Ploiesti

Restaurare partiala dantura cu fatete si coroane

Încă puțin și vine iepurașul 🐰 de Paște iar noi muncim cu mult spor la refacerea unor zâmbete. Cazul de față este o restaurare parțială a danturii, pentru dinții vizibili din față. Așa că .. am făcut magie cu fațete și coronițe dentare (pe implant). Puteți observa că nu există diferențe între fațete și coronițe, iar aspectul este 100% natural, datorită ceramicii Emax care face minuni.

Poze before / after fatete si coroane dentare

coroane si fatete dentare Ploiesti

Refacere totala dantura

Cazul din imagini este al unei paciente care ne-a cerut o transformare „Hollywood Smile” dar si refacerea formei dintilor fiindcă nu era multumita de aspectul „baby teeth” al acestora. Specialistii nostri au refacut dantura cu fatete si coroane din ceramica Emax.

Refacere partiala dantura cu fatete si coroane Emax

Ne mandrim cu acest caz foarte frumos de refacere partiala a danturii. Pacienta a ales schimbarea dintilor de la nivelul maxilarului (partea superioara). Am folosit fatete si coroane dentare din ceramica premium Emax. Multumim pentru increderea pe care ne-ati oferit-o!

Fatete & Coronite Emax

Fațete & Coroane dentare din ceramică Emax 😍 Pentru oricine, transformarea danturii este un vis care poate să devină realitate! În maxim 15 zile poți avea dinții perfecți, dar de cele mai multe ori, transformările dentare la clinica noastră din Ploiești, se pot face chiar și în 7-10 zile. Dar fiecare pacient este diferit și din acest motiv, când stabilim care este planul de tratament, putem afla cu exactitate perioada de transformare a noului zâmbet.

Restaurare partiala dantura cu fatete si coroane

Un nou caz de restaurare parțială a danturii cu fațete & coroane dentare din ceramică Emax, la nivelul arcadei superioare. După cum v-am spus, pacienții noștri pot alege tratamentul stomatologic în funcție de buget, de nevoi sau de priorități!

pasta de dinti cu carbune activ

Inlocuire fatete si coroane dentare

Pacienta avea o lucrare dentară făcută cu câțiva ani în urmă la un alt medic stomatolog (imaginea de jos), probabil recunoașteți culoarea și „moda” formei dinților. Cândva perfecțiunea așa arăta, însă acum în 2022, estetica dentară este OAU. S-a avansat atât de mult în tehnicile de lucru și în calitatea materialelor folosite, încât dinții creați de către noi arată mai bine decât cei naturali.

Schimbare coroane dentare arcada superioara

Pacienta din imagini a beneficiat de înlocuirea coroanelor dentare de la nivelul arcadei superioare. Rezultatul este așa cum v-am obișnuit: deosebit. Coronițele folosite sunt din ceramică Emax și au un aspect natural, pacienta lăsându-ne pe noi să alegem nuanța dinților. Stomatologia nu este doar matematică și fizică. Stomatologia este și: artă și emoție.

Fatete & Coronite dentare Emax

Refacere totală a danturii, cu fațete și coroniție din ceramică Emax. Puteți observa în imagini că dantura nouă arată foarte natural, culoarea fiind aleasă în așa fel încât să nu existe diferențe foarte mari față de dinții naturali. Acesta este unul dintre avantajele principale ale ceramicii Emax, un altul fiind rezistența mare în timp. Am putea spune că noua dantură poate rezista o viață întreagă, însă depinde de fiecare pacient de cum îi îngrijește. Nu se pot desface sticle, sparge nuci sau rupe etichete nici cu dinții naturali, dar cu aceștia creați de către noi în laborator, de ce ar vrea unele persoane să facă asta? 😂 Ne amuzăm, însă .. sunt cazuri.

Coronite dentare ceramica Emax (arcada superioara)

Pacientul din imagini a beneficiat de refacerea parțială a danturii cu coroane din ceramică Emax. Avea dinții de la nivelul arcadei superioare deteriorați, așa că, în urma unui consult stomatologic la clinica Hollywood Smile Center din Ploiești, s-a stabilit că cel mai bun tratament este acela de a îmbrăca dinții cu coroane dentare. Pacientul a dorit ca materialul folosit să fie ceramica Emax, iar culoarea a fost aleasă de către echipa noastră, pentru ca zâmbetul său să arate natural.
Coroana dentara Ploiesti

Fatete & Coronite dentare Emax

Am folosit fațete & coroane dentare din ceramică Emax, pentru a reface zâmbetul din imagini. Pacienta este foarte încântată, mai ales pentru că ne-am ocupat de cazul ei în doar 11 zile. A călătorit din Italia până la clinica noastră din Ploiești și avea timpul limitat. Îi mulțumim pe această cale, pentru faptul că ne-a ales!

aparat dentar INVISALIGN Ploiesti

Refacere dantura cu coronite & punti dentare

Coroanele dentare sunt potrivite inclusiv pentru persoanele care nu doresc un tratament ortodontic (sa poarte aparat dentar). Coroanele dentare salveaza dintii care au carii pe suprafete mari, protejeaza dintii care au probleme cu smaltul, corecteaza muscatura, creaza un aspect fizionomic deosebit, in completare cu fatete sau coronite dentare.

extracțioe dentară Ploiești

Refacere totala dantura

Refacere dantura cu Fatete & Coronite dentare din ceramica Emax. In cazul de fata, pacienta a ales nuanta de alb. Si-a dorit un zambet care sa iasa in evidenta. Unul dintre avantajele materialului pe care il folosim pentru Fatete si Coronite, este acela ca pacientii pot alege dintr-o gama variatt de culori, cat de albi sau cat de naturali & semi-transparenti sa fie dintii.

Check-up pentru refacere totala dantura

Check-up si before & after pentru refacere dantura cu fatete si coroane din ceramica Emax. Pacientul a spus ca daca stia ca este atat de .. simplu .. sa ai un zambet nou, se preocupa din timp de sanatatea danturii. Pur si simplu, schimbam vietile pacientilor in unele perfecte si suntem fericiti ca am reusit sa implementam acest concept stomatologic, in Ploiesti.
ortodonția

Inlocuire lucrari protetice vechi + implanturi

Pacienta din imagini a avut lucrări protetice vechi, inestetice și nefuncționale + multiple edentații. Planul de tratament a constat în schimbarea lucrărilor vechi cu implanturi noi de cea mai bună calitate și coroane dentare din ceramică Emax.

aparat dentar Ploiesti

Refacere totala dantura cu punti si coroane dentare

Refacere dantura cu coroane si punti dentare din ceramica premium Emax. In situatia in care si dantura dumneavoastra arata asemanator, puteti sa ne contactati cu incredere sa programam o consultatie si va vom implini visul in maxim 10 zile.

fatete dentare preturi Ploiesti

Refacere totala dantura

Acest caz a fost unul special pentru noi, pacientul fiind un domn de 46 de ani care a venit din Spania direct in Romania la clinica noastra din Ploiesti. A beneficiat de refacere a danturii cu coroane si punti dentare din ceramica Emax.

Refacere totala dantura cu punti si coronite

Un rezultat impresionant, o transformare totala a zambetului care a schimbat viata pacientei. De-acum poate zambi cu incredere, datorita echipei Hollywood Smile Center Ploiesti. Tratament: reabilitare dantura cu coroane & punti dentare din ceramica Emax.

Refacere partiala dantura cu fatete si coroane dentare

Suntem pasionati de perfectiune si ne place sa facem intotdeauna mai mult decat isi poate imagina orice pacient de-al nostru. In imaginile prezentate in aceasta postare, este vorba despre o reabilitare totala a danturii cu fatete si coroane din ceramica Emax CAD.

Refacere partiala dantura fatete + coroane Emax

Avem o echipa de super specialisti in estetica dentara 😍 Tehnicienii din Laboratorul dentar, depun un efort deosebit pentru a realiza dinti perfecti iar medicii sunt pregatiti pentru a trata orice caz, oricat ar fi de complex. Pacientii pot alege refacerea intregii danturi sau partial.

Efectele albirii dinților

Transformare dentara spectaculoasa cu fatete si coronite

Înainte ➜ & Hollywood Smile Center
Așa arată o transformare a danturii cu fațete și coronițe dentare. Vă place rezultatul? Nu doar că este spectaculos ci și foarte natural la aspect! Acesta este avantajul ceramicii Emax: se pot crea foarte multe nuanțe de alb, care să fie apropiate de culoarea dinților reali.

cazuri stomatologice inainte si dupa, inainte si dupa fatete dentare, inainte si dupa coroane dentare, inainte si dupa fast and fixed, before and after implanturi sky fast and fixed ploiesti

Planurile de tratament sunt gratuite

Fast and Fixed Ploiesti
IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

nevralgia dentara
FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

contact
ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

Extractii dinti
EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri