Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!
Implanturi dentare Ploiesti fara durere recuperare rapida

Implanturi dentare

recuperare rapida fara durere • Clinica stomatologica Ploiesti


IMPLANTURI CU GARANTIE PE VIATA


Ce sunt implanturile dentare: prezentare generala, beneficii si rezultate

Definitie si prezentare generala

Implanturile dentare, sunt componente dentare artificiale care sunt atasate chirurgical de mandibula sau maxilar pentru a sustine diverse lucrari protetice, ancore ortodontice, punti si coroane.

 

In procesul de plasare a implanturilor dentare, dispozitivul de implant, este implantat chirurgical in os, pentru a permite aparitia osteointegrarii. Acesta este un proces natural in care materiale precum titanul sunt capabile sa formeze legaturi stranse cu osul, cu pericol redus de respingere sau infectie.

Tipuri de implanturi dentare folosite la clinica noastra:

  • Megagen
  • Straumann
  • INNO
  • Bredent

 

Am ales cele mai bune tipuri de implanturi dentare, fiindca de fiecare data cand tratam un pacient, ne gandim ca aceeasi calitate si siguranta din punct de vedere medical, o dorim si pentru noi!

 

Preturile sunt accesibile si potrivite pentru oricine! Oferim reduceri in fiecare saptamana si cream planuri GRATUITE de tratament. Contactati-ne acum si vom discuta in detaliu despre nevoia dumneavoastra.

Cazuri recente

Cazuri recente cu implanturi, proteze, coronite si fatete dentare, puteti gasi daca apasati pe butonul de mai jos.

Odata ce procesul de osteointegrare a avut succes si dupa ce locul operatiei s-a vindecat corespunzator, o lucrare dentara va fi atasata la implant.

 

Implanturile dentare sunt utilizate in principal ca suport pe termen lung pentru lucrari dentare. Daca implanturile se integreaza cu mandibula sau maxilarul, aceste componente vor putea sprijini lucrarile pentru o perioada lunga de timp in functie de sanatatea pacientului si modul de ingrijire orala si prezentare periodica la control.

 

Profesionistii dentari recomanda utilizarea implanturilor dentare datorita multor avantaje. Acestea includ aspectul dentar imbunatatit si comoditatea pacientilor. Lucrarile dentare sustinute de implanturi arata foarte mult ca dintii naturali si sunt concepute pentru utilizare pe termen lung sau chiar permanent. Sanatatea orala este, de asemenea, imbunatatita in mod semnificativ, deoarece spre deosebire de coroanele dentare sau puntile dentare, implanturile dentare nu necesita reducerea altor dinti. Alte avantaje includ un nivel mai mare de confort si o incredere in sine imbunatatita.

 

Procedura implanturi dentare

1) Consultatia – plasarea implanturilor dentare in mandibula sau maxilarul unui pacient necesita o planificare atenta de chirurgie orala. Evaluarea sanatatii orale este primul pas in aceasta procedura. Pacientii vor fi consultati de catre medicul dentist chirurg, care va verifica starea maxilarului sau a mandibulei (inclusiv pozitia, forma si dimensiunea acestora). Pacientul va fi supus unui set de analize, radiografie orala si un computer tomograf.

 

2) Interventia chirurgicala – operatia pentru implantul dentar, este efectuata de un chirurg stomatolog autorizat. Aceasta procedura necesita anestezie locala, dar in functie de mai multi factori, chirurgul dentar poate alege sa foloseasca alte forme de sedare in functie de starea de sanatate a pacientului.

 

Alte proceduri conexe, cum ar fi aditia de os, pot fi, de asemenea, efectuate impreuna cu operatia, in functie de diferite situatii clinice.

 

Cand aveti nevoie de un implant dentar?

Implanturile dentare sunt in prezent cele mai bune solutii dentare pentru dintii lipsa. Oricine este suficient de sanatos pentru o extractie dentara de rutina poate obtine implanturi dentare. Cel mai important factor luat in considerare de catre profesionistii din domeniul stomatologiei este duritatea osului care va tine implanturile la locul lor.

 

Pacientii care fumeaza puternic sau sufera de afectiuni cronice, cum ar fi boli de inima si diabet, vor avea nevoie de tratamente si sesiuni de terapie inainte de a se califica pentru procedura. Este recomandat sa consultati mai intai medicul stomatolog daca sunteti potrivit pentru implanturile dentare. Costul procedurii se discuta la consult.

 

 Implanturi dentare Ploiesti

Daca sunteti din Ploiesti si cautati o clinica stomatologica pentru interventia de implanturi dentare, va asteptam la Hollywood Smile Center, pe strada Pairs nr. 6, la etajul 4. Avem o echipa de medici specialisti, care va sta la dispozitie pentru implanturi dentare. Suntem convinsi ca serviciile noastre sunt la cel mai inalt nivel si ca va oferim calitate si preturi accesibile pentru oricine.

 

Implanturi dentare premium • Clinica Stomatologica Ploiesti

Acum este mai simplu ca niciodata sa optati pentru tratament cu implanturi dentare, in Ploiesti. Avem tehnologie de ultima generatie si o echipa dedicata de specialisti, care va va indruma in alegerea celui mai bun implant dentar. Va facem recomandari si va spunem exact, care este cea mai buna varianta de implant dentar. In Ploiesti, este posibil acum sa faceti tratamente stomatologice cu implanturi dentare, la standarde internationale. Avem laborator propriu de tehnica dentara si fiecare implant dentar (simplu sau Fast and Fixed) este configurat pentru fiecare pacient in parte. Puteti conta pe noi, daca va doriti implanturi dentare si sunteti din Ploiesti (sau din Judetul Prahova) sau din orice alta locatie din Romania. Va asteptam la clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti, pentru procedura de implanturi dentare.

 

Preturi implanturi dentare

Lista de preturi pentru implanturi dentare poate fi gasita in pagina Preturi sau daca dati click aici.

Acum aveti inclusiv posibilitatea de plata in rate pentru implanturi dentare la clinica Hollywood Smile Center din Ploiesti.

Implanturi dentare rapide Fast and Fixed

(dinti ficsi in 24 de ore)

Detalii despre acest caz >>> click aici

implanturi dentare ploiesti, implanturi dinti ploiesti, implanturi dentare fara durere ploiesti, chirurgie dentara ploiesti, implant dinte cu plata in rate, cele mai bune implanturi dentare, cat dureaza un implant dentar, preturi implanturi dentare, lucrari dentare pe implanturi, in cat timp se pun implanturile dentare, implanturile dentare, proteza dentara pe miniimplanturi, implanturi megagen ploiesti, implanturi bredent ploiesti, implant dentar straumann ploiesti

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri