Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Fatete dentare preturi Ploiesti

clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti

Fatete dentare preturi. Hollywood Smile Center Ploiesti

A avea fatete dentare si un zambet perfect este o calitate importanta ce poate crea un impact puternic atat asupra noastra cat si a celor din jur. Oricat de superficial am spune ca este, felul in care ne prezentam poate determina un impact dramatic asupra carierei noastre cat si a relatiilor pe care ni le facem de-a lungul vietii. Au fost facute experimente reale in care s-a dovedit impactul pozitiv pe care il are zambetul placut al unei persoane in anumite situatii precum interviul de angajare sau obtinerea unei promovari la locul de munca.

 

Zambetul este primul lucru pe care oamenii il vor remarca la noi. Un zambet luminos si increzator face o impresie buna inca de la inceput. In general, veti fi perceput ca fiind mai fericit, mai inteligent si mai de incredere. La urma urmei, aveti o singura sansa de a face o prima impresie remarcabila, asa ca este intelept sa investiti in zambetul dumneavoastra.

 

Pentru a avea zambetul mult dorit, foarte multe persoane apeleaza la aplicarea de fatete dentare.

 

Ce sunt fatetele dentare si ce pret au?

Fatetele dentare sunt constructii protetice unidentare, reprezentate de o foita fina confectionata din diferite materiale (ceramica sau oxid de zirconiu) realizate in laboratorul de tehnica dentara si care se cimenteaza pe suprafata vizibila a dintilor, in special a dintilor frontali.

 

Tipuri de fatete dentare. Ce pret au acestea?

Fatetele dentare se pot realiza din portelan sau oxid de zirconiu. Fatetele din portelan rezista mai bine petelor decat fatetele din oxid de zirconiu. De asemenea, imita mai bine proprietatile dintilor naturali. Va trebui sa discutati cu medicul dentist despre cea mai buna alegere a materialului pentru fatetele dentare, insa daca veti opta sa veniti la Clinica Stomatologica Hollywood Smile Center din Ploiesti, noi va vom recomanda ceramica dentara de tip Emax.

 

Cand apelam la fatetele dentare?

Tratamentul cu fatete dentare este utilizat atunci cand:
– dinti au discromii, in special la pacientii ce au folosit in copilarie anumite medicamente sau au facut exces de fluor
– dinti tociti excesiv, spatiati sau ciobiti
– dinti cu diasteme (dinti cu goluri intre ei, pentru a inchide spatiul dintre acesti dinti)
– dintii care sunt aliniati gresit, neuniform sau cu forma neregulata

 

Cum se pun fatetele dentare. Ce pret au fatetele dentare?

Tratamentul cu fatete dentare are nevoie de trei etape in care va fi necesar sa va deplasati la cabinetul medicului stomatolog. Una pentru consultatie si doua pentru realizarea si aplicarea fatetelor dentare. Un dinte sau mai multi dinti pot fi supusi tratamentului cu fatete dentare.

 

Diagnosticul si planificarea tratamentului cu fatete dentare

Veti spune medicului dentist rezultatul pe care incercati sa il obtineti. In timpul acestei intalniri, medicul dentist va va examina dintii pentru a se asigura ca fatetele dentare sunt potrivite pentru dumneavoastra. Pretul tratamentului cu fatete dentare se stabileste in cabinetul stomatologic, dupa consult, in functie de numarul de dinti pe care ii vom imbunatati si daca sunt necesare implanturi dentare, coroane dentare sau alte tratamente stomatologice.

 

Cum se aplica fatetele dentare?

Pentru ca fatetele dentare sa fie aplicate, medicul dentist va remodela suprafata dintelui, care este de o  dimensiune aproape egala cu grosimea fatetei care trebuie lipita la suprafata. Veti putea decide daca doriti sau nu ca aceasta procedura sa fie facuta sub anestezie locala. Apoi medicul dentist va va lua un mulaj care apoi va fi trimis la un laborator pentru realizarea fatetei. De obicei, dureaza intre 3-5 zile pentru ca acestea sa revina din laborator. Intre timp se pot folosi fatete dentare temporare.

 

Beneficiile tratamentului cu fatete dentare:

  • fatetele dentare ofera un aspect natural al dintilor
  • gingiile tolereaza bine portelanul
  • fatetele dentare din portelan sunt rezistente la pete
  • va puteti alege culoarea pe care o doriti pentru a avea parte de un zambet luminos; fatetele dentare sunt folosite ca alternativa a albirii dentare, avantajul lor este acela ca nu se coloreaza, cum se intampla in cazul dintilor naturali si obturatiilor, nemaifiind necesara repetarea procedurii de albire
  • fatetele dentare sunt foarte rezistente, durata acestora de viata este extinsa
  • fatetele dentare nu necesita, ulterior, intretinere deosebita

 

Daca sunteti interesat de preturi fatete dentare, contactati-ne chiar acum din pagina de programari.

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri