Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Fatete dentare Ploiesti

pentru un zambet ca la Hollywood • Clinica Stomatologica Ploiesti 

Fatete dentare Ploiesti

Echipa de medici de la clinica Hollywood Smile Center din Ploiesti, este specializata in reabilitarea danturii cu fatete dentare din ceramica Emax sau din Zirconiu. In pagina cu poze before & after, puteti vedea imagini cu lucrari dentare impresionante, realizate in clinica noastra. Catalin Botezatu, a ales sa-si ingrijreaza zambetul la noi si suntem fericiti ca are incredere in serviciile noastre.

 

Totodata sunt foarte multi pacienti care vin inclusiv din strainatate: Italia, Germania, Anglia, Franta, Belgia etc. dar si din alte orase din Romania: Brasov, Buzau, Comarnic, Bucuresti, Sinaia, Mizil, Predeal, Targoviste, Pucioasa etc. Ne incanta enorm ca suntem alegerea nr. 1 pentru, cand vine vorba de refacerea totala a danturii cu fatete.

 

Fatetele dentare pe care le realizam la clinica noastra, au preturi accesibile pentru orice buget. Planul de tratament este GRATUIT iar fiecare pacienti primeste atentie si prioritate. De cele mai multe ori, reusim sa planificam fiecare plan de tratament in timpul solicitat de pacient: 7-10-12 zile, in functie de timpul pe care acesta il poate aloca (daca vine din strainatate in Ploiesti) sau de numarul de vizite pe care il poate efectua la clinica noastra.

Cazuri recente fatete dentare

Poze cu reabilitare a danturii cu fatete dentare, realizate la clinica din Ploiesti. Transformari impresionante ale danturii realizate de catre echipa noastra de medici. Apasati butonul de mai jos pentru a accesa pagina.

Ce sunt fatetele dentare Emax: prezentare generala, beneficii si rezultate asteptate

Definitie si prezentare generala Fatete dentare din ceramica Emax

Fatetele dentare sunt din material integral ceramica subtire, care care sunt folosite pentru acoperirea suprafetei dintilor pentru a imbunatati aspectul acestora.

 

Fatetele sunt lipite de suprafata dintilor pentru a acoperi problemele comune si pentru a schimba culoarea, dimensiunea si forma dintilor. Datorita capacitatii lor de a arata ca dintii naturali si de a rezolva multe probleme simultan, fatetele au devenit astazi una dintre cele mai cautate solutii dentare.

 

Avantajele fatetelor dentare din ceramica

Fatetele dentare au un aspect natural ca al dintilor, avand avantajul de a obtine nuante albe asemanatoare cu nuantele vedetelor de la Hollywood. Evolutiile recente si progresele in domeniu, le fac mai bine tolerate de gingii si mai confortabile pentru pacienti. Fatetele ofera o solutie foarte conservatoare, deoarece nu necesita decat o redimensionare minima a dintilor reali, dupa caz. Fatetele create in laboratorul de tehnica dentara al Hollywood Smile Center Ploiesti, au, in general, o durata de viata extinsa.

 

Fatetele dentare din portelan Emax

Fatetele din portelan sunt in prezent tipul de fatete cel mai solicitat datorita numeroaselor avantaje pe care le au in comparatie cu cele din compozit. Dezvoltate datorita culorii naturale a portelanului, aceste fatete arata atat de naturale incat devine imposibil sa le distingem de dintii naturali. Acest lucru se datoreaza faptului ca materialul din portelan reflecta mai bine lumina si imita aspectul natural al dintilor. Fatetele dentare din portelan ofera, de asemenea, alte avantaje, cum ar fi o rezistenta mai buna la pete pentru a preveni decolorarea materialului. Acest lucru face ca zambetul perfect sa dureze mai mult. Pe langa acestea, portelanul este de asemenea bine acceptat de tesutul gingiilor, provocand astfel mai putine probleme de compatibilitate si toleranta pe termen lung.

 

Fatetele Dentare pot fi alegerea potrivita pentru a rezolva mai multe probleme, precum:
✓ dintii patati
✓ dintii ciobiti sau rupti
✓ dintii nealiniati
✓ dintii inegali
✓ dintii abrazati
✓ zambet nealininat si asimetric
✓ spatii interdentale
✓ muscatura incorecta
✓ ocluzie deteriorata
✓ dinti cu forma neregulata, suprafata neuniforma a dintilor, cum ar fi: prezenta crapaturilor, lacune intre dinti.

Procedura Fatetelor dentare Emax

Daca va doriti fatete dentare din ceramica Emax si sunteti din Ploiesti, veti parcurge o rutina care implica in total trei vizite la clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti.

 

1) Consultatie – in timpul primei vizite, medicul stomatolog va examina dintii clinic, scanati si modelati 3D cu ajutorul tehnologiei digitale din laboratorul propriu de tehnica dentara. Dumneavoastra impreuna cu stomatologul, veti discuta despre optiunile posibile de tratament, precum forma si culoarea fatetelor. Dentistul va va spune situatia dumneavoastra in urma consultatiei.

 

2) Pregatire – in timpul celei de-a doua vizite, medicul stomatolog va pregati dintii pentru aplicarea fatetelor. Aceasta implica indepartarea unui strat subtire de pe suprafata dintilor. Grosimea acestui strat va depinde de tipul de fateta pe care il alegeti si cazul dumneavoastra. Un anestezic local va fi folosit pentru a amorti usor zona in prealabil. Dupa procedura, stomatologul va va trimite simularea dintilor si va apela la laboratorul stomatologic, care apartine exclusiv clinicii Hollywood Smile Center Ploiesti. Acest lucru va dura aproximativ 1 pana la 2 saptamani, in functie de caz. Dupa finalizarea acestui proces se va aplica o lucrare provizorie pe dintii dumneavoastra.

 

3) Lipirea sau aplicarea – La a treia vizita, stomatologul va lipi fatetele pe suprafata dintelui. Procesul de lipire incepe cu curatarea si lustruirea suprafetei dintelui; suprafata trebuie pilita, pentru a va asigura ca materialul se leaga mai puternic. Odata obtinuta potrivirea si pozitionarea corespunzatoare, dentistul va aplica un fascicul special de lumina pentru a activa substantele chimice din cimentul fatetelor. Acest lucru il face sa se intareasca rapid si sa se ataseze permanent de suprafata dintelui. Pentru a testa plasarea corecta, medicul stomatolog va evalua muscarea, va elimina excesul de ciment si va face ajustarile necesare si o anestezie, daca este necesara.

 

In afara de aceste trei vizite, medicul stomatolog va poate solicita sa va intoarceti la clinica stomatologica, pentru o verificare ulterioara la cateva saptamani dupa ce fatetele dentare Emax sunt aplicate.

fatete dentare ploiesti, fatete dinti ceramica emax, fatete compozit, fatete din zirconiu, fatete dentare pret, fatete dentare pret pe dinte Ploiesti, cat costa o fateta dentara, fatete dentare brasov, fatete dentare sibiu, fatete dentare bucuresti 

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri