Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Fațete și coronițe dentare Emax

reabilitare dantură cu fațete și coronițe dentare naturale

Imagini în curs de încărcare…

Pacienta: femeie 28 de ani
Tratament: fațete dentare și câteva coronițe dentare
Material: (ceramică Emax, ceramică (porțelan) Emax CAD)

 

De la A la Z pacienta din imagini a fost deosebită! Pe lângă faptul că și-a depășit frica de stomatolog pe care o avea din copilărie, a avut curajul de a alege o nuanță de alb imaculat și strălucitor.

 

A fost cel mai frumos cadou pe care mi-l am făcut înainte de nunta mea (asta ne-a mărturisit pacienta la final)

De reținut! Fiecărui pacient îi este recomandată o anumită nuanță de alb pentru dantură, însă rămâne la latitudinea pacientului dacă acceptă sau nu sau dacă dorește o altă nuanță mai deschisă sau mai închisă.

 

Avantajul materialului Emax este acela că se pot obține atât nuanțe naturale de alb cât și acest tip de alb PERFECT care nu dă greș indiferent că este vorba despre paciente femei sau de pacienți bărbați, plus durata lui de viață foarte lungă.

 

Cel mai important aspect, este acela ca fiecare persoană în parte, să fie împăcată cu gândul că dinții sunt perfecți, mai ales că o astfel de lucrare dentară este garantată pe viață de catre producătorul de material că nu își schimba culoarea.

 

Întreținerea coroanelor și fațetelor dentare se face ca în cazul dinților naturali, prin intermediul a minim 2-4 vizite/an la Clinica Stomatologică.

 

De ce sunt recomandate fațetele dentare?
Fiindcă schimbă TOTAL aspectul danturii și ascunde toate imperfecțiunile: dinți strâmbi, dinți pătați sau colorati, ciobiți. etc.

 

Totodată este un tratament relativ ușor, care se realizează în 10 zile în cadru clinicii noastre ( Hollywood Smile Center Ploiești), fiind necesare doar 2-4 vizite. În regim de urgență (pentru pacienții care vin din străinătate la clinica noastră) putem realiza lucrarea în 5 zile lucrătoare.


Dorim să îi mulțumim pe această cale pacientei că a ales Clinica Stomatologiă Hollywood Smile Center Ploiești

În situația în care și dantura dumneavoastră arată asemănător, puteti să ne contactați cu încredere să programăm o consultație.


reabilitare dantura coronite dentare naturale, reabilitare dantura fatete dentare cu aspect natural, reabilitare totala dinti cu coroane dentare ceramica, reabilitare totala dantura portelan aspect natural ploiesti

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri