Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Fast & Fixed • Ploiesti

dinti ficsi in 24 de ore – implanturi + dantura fixa complet functionala

proteza fixa pe implanturi

Ce reprezinta sistemul de implanturi dentare in 24h Fast & Fixed?

Sistemul Fast & Fixed de restaurare totala a danturii pe maxilar si/sau mandibula este un concept inovator nemtesc, prin care pacientului i se insereaza implanturile dentare si totodata i se aplica lucrarea dentara intr-o singura zi (extractiile, implantarea si protezarea provizorie imediata). La finalul tratamentului, pacientul paraseste clinica cu implanturi dentare si dinti provizorii ficsi, fiind capabil sa se reintoarca imediat la viata sociala normala, urmand ca dupa 5-6 luni sa revina pentru lucrarile definitive.

 

Dinti ficsi in 24 de ore – visul oricarui pacient

Clinica noastra este specializata in lucrari dentare fixe in 24 de ore (Fast & Fixed) si va putem spune ca aceasta procedura stomatologica este visul oricarui pacient. Locatia noastra este in Ploiesti (Romania), am construit o clinica medicala de exceptie, cu medici specialisti in: implantologie, chirurgie dentara, parodontologie, estetica, protetica dentara, etc. Pana acum, am fost alesi de pacienti din: Brasov, Campina, Mizil, Buzau, Sibiu, Bucuresti, Comarnic, Sinaia, Predeal etc. Suntem favoriti pentru sistemul Fast & Fixed!

Avantajele sistemului Fast & Fixed:

✓ tratament in 24 de ore (extractiile, inserarea implanturilor si proteza fixa), rezultat 100% estetic!
✓ fara durere: implantul dentar va fi realizat fara ca dumneavoastra sa simtiti durere, datorita tehnicilor de anestezie utilizate!
✓ implanturile rapide Fast & Fixed asigura recuperarea si functionalitatea totala in 24 h;
✓ garantie pe termen lung;
✓ reducerea costurilor: tratamentul mai scurt necesita mai putine vizite la medicul stomatolog;
✓ evitarea complicatiilor: utilizarea sistemului Fast & Fixed elimina necesitatea unor proceduri precum aditia osoasa si complicatiile legate de sinusuri.
✓ PACIENTUL NU SIMTE ABSOLUT NICIO DURERE IN FAZA DE INSERARE A IMPLANTURILOR! Majoritatea pacientilor au raportat faptul ca nu au simtit nicio durere, atat in timpul procedurii, cat si in zilele imediat urmatoare.

Etapele tratamentului Fast & Fixed

FAZA 1 – DOI PASI REALIZATI IN 24H
Pasul 1 – Faza chirurgicala
✓ inserarea implanturilor dentare
✓ operatia se efectueaza sub anestezie locala sau sedare intravenoasa
✓ se fac eventuale extractii dentare necesare in aceeasi sedinta
✓ se introduc implanturile in os si daca este cazul, se fac eventuale aditii osoase si se remodeleaza gingia.

Inserarea implanturilor dureaza circa 2 ore pentru fiecare arcada in parte (6 implanturi la maxilar si 4 implanturi la mandibula)

Pasul 2 – Realizarea si atasarea lucrarilor dentare provizorii fixe

✓ se ataseaza lucrarile dentare provizorii, astfel incat poate manca si zambi normal pe durata intregului tratament!

FAZA 2 – LA 5-6 LUNI DUPA FAZA 1
REALIZAREA SI ATASAREA LUCRARILOR DENTARE DEFINITIVE

Dupa vindecare si osteointegrarea implanturilor, lucrarile temporare sunt inlocuite cu lucrarile definitive (dintii finali) care pot fi confectionate din mai multe tipuri de material.

 

Fast & Fixed permite folosirea unui numar mai mic de implanturi – 4 implanturi la mandibula sau 6 la maxilar – fata de solutia clasica ce consta in inserarea a 8-10 implanturi pe arcada.

Dinti ficsi in 24 de ore

Before & After pacient cu proteza fixa Fast and Fixed pe arcada superioara

 

Un caz superb de implanturi dentare în 24 de ore pentru arcada superioară, realizat la Clinica Stomatologică Hollywood Smile Center din Ploiești.

 

Pacientul din imagini are vârsta de 37 de ani și suferea de parodontoză acută pe arcada superioară. Reabilitarea arcadei s-a realizat prin tratament de tip Fast and Fixed, cu extracția dinților mobili și realizarea implanturilor în aceeași zi.

 

Pentru mai multe detalii despre această lucrare de Fast and Fixed >>> click aici.

fast and fixed ploiesti, dinti ficsi in 24 de ore pret, proteza pe 4 implanturi fixe, proteza fixa cu 4 implanturi pret, lucrare fixa pe 4 implanturi, proteza dentara fixa pe implanturi pret, dantura fixa in 24 ore pret, punte dentara pe implanturi, proteza fixa cu 6 implanturi pret, miniimplanturi, lucrare pe implanturi, fast & fixed, fast & fixed bredent, sky fast and fixed pret, tratament parodontoza, implanturi dentare parodontoza, tratament pentru parodontoza avansata, fasten fix, fast & fixed brasov, bucuresti, constanta, buzau, mizil, comarnic

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri