Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Fast and Fixed – pacient (caz arcada superioara)

implant + dantura fixa complet functionala in 24h. Poti zambi cat ai clipi!

Before & After Fast and Fixed

Un caz superb de implanturi dentare în 24 de ore pentru arcada superioară, realizat la Clinica Stomatologică Hollywood Smile Center din Ploiești.

 

Pacientul din imagini are vârsta de 37 de ani și suferea de parodontoză acută pe arcada superioară. Reabilitarea arcadei s-a realizat prin tratament de tip Fast and Fixed, cu extracția dinților mobili și realizarea implanturilor în aceeași zi.

 

De ce a fost ales tratamentul Fast and Fixed?

Două dintre avantajele Fast and Fixed sunt acelea că implanturile au o formă și o structură specială și sunt de cea mai bună calitate. Având în vedere faptul că implanturile sunt de înaltă calitate, scade riscul ca acestea să fie respinse de organism iar tehnica folosită de medicii noștri specialiști, în a insera implanturile dentare, permite încărcarea lor cu o lucrare provizorie în 24 de ore.

De ce nu s-a ales o proteză mobilă?

Datorită faptului că pacientul este tânăr și avea material osos suficient, alegerea unei proteze dentare mobile nu ar fi fost potrivită. Motivele sunt acelea că implanturile dentare fixe susțin osul pe o perioadă îndelungată de timp și pacientul nu va avea nevoie de alte intervenții în viitor.

 

În cazul unei proteze mobile de exemplu, sunt șanse foarte mari ca osul să se resoarbă în timp iar dacă pacientul ar dori să opteze pentru implanturi dentare fixe, nu va mai avea os suficient. Asta înseamnă că va necesita alte tipuri de intervenții chirurgicale, mult mai costisitoare și mai complicate.

 

Un alt aspect este acela că întotdeauna implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pentru a înlocui edentațiile (lipsa dinților).

 

Implanturile dentare cu dinți ficși Fast and Fixed în 24 de ore, sunt totodată recomandate și persoanelor care datorită statutului social, nu pot avea un timp de repaus îndelungat și care doresc ca dinții lor să arate impecabil.

 

Cine poate beneficia de Fast and Fixed?

De tratamentul cu implanturi rapide (dinți ficși) Fast and Fixed, pot beneficia și persoanele care au deja o proteză dentară mobilă (schimbarea protezei mobile cu una fixă de tip Fast and Fixed).

 

 

Medicii Hollywood Smile Center Ploiești

Echipa medicală din cadrul Clinicii Stomatologice Hollywood Smile Center Ploiești, este formată din medici cu specialități diferite, extrem de bine pregătiți și cu o rată de succes de 100% în orice tratament stomatologic. Avantajul de a alege clinica noastră, este acela că pentru fiecare problemă în parte, veți fi consultat de un medic dedicat: implantologie, estetică dentară, ortodonție, etc.

 

*Prețul pentru o procedură de implanturi cu dinți ficși în 24 de ore, poate fi găsit în pagina Prețuri dacă dați click aici.

fast and fixed arcada superioara, proteza dentara fixa arcada superioara, proteza dentara fixa ploiesti, implanturi rapide ploiesti

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri