Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Despre clinica Hollywood Smile Center

clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti

clinica stomatologica hollywood smile center ploiesti
clinica stomatologica hollywood smile center ploiesti

Clinica stomatologica Hollywood Smile Center, este situata in Ploiesti, pe strada Paris nr. 6, la etajul 4. Am amenajat un spatiu de lux, pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de confort in momentul in care trec pragul clinicii. Aparatura si instrumentarul ce se regasesc in cabinetul nostru, sunt de cea mai buna calitate si au fost alese dupa normele sanitare si europene in vigoare. Dorim sa va oferim o experienta medicala asa cum este si in denumirea noastra: ca la “Hollywood”.

 

Medicii care fac parte din echipa clinicii au experienta internationala si sunt prezenti in Ploiesti, special pentru dumneavoastra. Facem tot posibilul sa fim perfecti si reusim de fiecare data, din spusele tuturor celor care au beneficiat de servicii stomatologice in cadrul “Hollywood Smile Center Ploiesti”.

 

Mii de pacienti fericiti

Am redat pana in acest moment, zambetul pentru mii de persoane si am creat emotii speciale, in momentele de dupa fiecare interventie. Sunt pacienti carora nu le vine sa creada cat de mult poate schimba viata, un zambet deosebit. Cartea de vizita pentru fiecare individ este o dantura perfecta, iar noi ne vom ocupa de acest lucru, cu foarte multa daruire.

Fie ca este vorba despre implanturi dentare, aparate dentare, fatete dentare, aparate dentare, albire profesionala a danturii sau de orice alt serviciu stomatologic, veti primi o atentie deosebita. Va invitam sa veniti la clinica noastra cu toata familia, fiindca noi va oferim servicii integrale, de la cei mici si pana la bunici.

Lucrari dentare unice

Nu va faceti griji de frica de stomatolog si nu va preocupati de faptul ca dantura dumneavoastra nu arata in acest moment perfect. Folosim tehnici speciale si va promitem interventii fara durere si calitate pentru fiecare produs si serviciu in parte. Avem laborator propriu de tehnica dentara si o echipa de tehnicieni profesionisti, dedicati in mod special clinicii noastre. Lucrari dentare ca la Hollywood Smile Center Ploiesti, nu veti intalni la o alta clinica din regiune!

 

Avem in oferta pachete avantajoase si reduceri pentru firmele din Ploiesti care au angajati si doresc sa le ofere un bonus motivational, prin oferirea de pachete de servicii stomatologice premium. Imbunatatim periodic toate serviciile medicale si va garantam ca experienta Hollywood Smile Center Ploiesti, va va schimba in bine perceptia unui medic stomatolog perfect, pentru toata viata! Suntem 100% convinsi ca va veti simti speciali in clinica noastra si cu siguranta veti povesti si altor persoane despre faptul ca aici, serviciile oferite sunt la standarde internationale.

 

Va asteptam cu drag si ne puteti contacta oricand, pentru intrebari referitoare la interventii stomatologice sau pentru orice alta curiozitate referitoare la ofertele noastre.

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri