Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Clinica stomatologica Ploiesti

clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti

Clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti, este situata pe strada Paris nr. 6, la etajul 4. Programul nostru, este de luni pana vineri de la ora 10:00 la ora 19:00. Va oferim posibilitatea de consult si de recomandari online pe WhatsApp sau telefonic.

 

Clinica stomatologica Ploiesti, cu servicii premium si preturi accesibile

Va oferim servicii de implantologie, ortodontie, igiena orala, estetica dentara, chirurgie dentara, la preturi accesibile oricui. Va garantam faptul ca serviciile noastre si produsele folosite sunt de o foarte buna calitate. Tot ce vrem sa facem, este sa va ajutam sa intelegeti ca preventia este extrem de importanta. Rolul unui consult stomatologic la 6 luni este esential, mai ales ca in acest mod veti avea o dantura sanatoasa si in primul rand un organism mereu in forma.

 

Problemele care pot aparea in corp din cauza unei danturi stricate, sunt destul multe. Noi la Clinica Stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti, vom face o evaluare generala a situatiei danturii dumneavoastra si va vom oferi recomandari care sa fie eficiente si care sa va ajute sa fiti sanatosi.

 

Clinica stomatologica Ploiesti – implanturi dentare

Clinica stomatologica Hollywood Smile Center din Ploiesti este echipata cu tehnologie de ultima generatie. Folosim implanturi dentare de cea mai buna calitate si pentru faptul ca avem furnizori la nivel international, preturile pentru implanturi dentare sunt foarte accesibile.

 

Clinica stomatologica Ploiesti – fatete dentare

Folosim ceramica (portelan) premium Emax si Emax CAD, pentru a construi fatete dentare ce imita perfect dintii naturali. Modelam fiecare fateta in cel mai mic detaliu atat digital cat si prin metode clasice si ne asiguram de faptul ca acestea vor rezista cat mai mult timp, poate chiar si o viata intreaga.

 

Clinica stomatologica Ploiesti – coroane dentare

Pentru a inlocui dintii inexistenti, puteti opta pentru implanturi dentare sau pentru coroane dentare. Noi va vom stabili la consult exact tipul de produs de care aveti nevoie. Ne dorim sa va oferim o lucrare de cea mai buna calitate, perfecta pentru dumneavoastra.

 

Clinica stomatologica Ploiesti – pentru copii

Cei mici sunt asteptati cu cel mai mare drag la clinica Hollywood Smile Center din Ploiesti. Medicii nostri au tehnici speciale de a discuta cu cei mici pentru a-i face sa aiba incredere si sa revina cu drag, ori de cate ori este necesar. Va rugam sa tratati cu maxima seriozitate, preventia si educatia copiilor vis-a-vis de importanta serviciilor stomatologice efectuate la timp.

 

Clinica stomatologica Ploiesti – albire dentara

Albirea dintilor nu a fost niciodata atat de simpla si de eficienta. Cu ajutorul aparatului Philips Zoom, putem realiza albirea dintilor cu mai multe nuante, in functie de fiecare pacient. Efectele albirii dentare realizate la Clinica stomatologica Hollywood Smile Center din Ploiesti sunt vizibile, sigure si de durata.

 

Serviciile stomatologice pe care le oferim sunt 100% la cel mai inalt nivel, iar preturile sunt accesibile. Punem accent pe calitate si pe satisfactia pacientilor nostri, la clinica stomatologica Hollywood Smile Center din Ploiesti. Va invitam oricand, sa veniti la consultatie si sa va convingeti.

 

Cautati o clinica stomatologica in Ploiesti?

Va oferim posibilitatea de a beneficia de servicii stomatologice premium, intr-o clinica stomatologica de LUX, situata la etajul 4, pe strada Paris nr. 6 din Ploiesti. Suntem situati intr-o zona centrala si este foarte usor sa ajungeti la noi. Pacientii care ne viziteaza sunt din toata Romania si ne mandrim cu o echipa exceptionala de medici stomatologi. Avem recomandari de la vedete carora le-am schimbat dantura in cel mai frumos mod posibil. Contactati-ne pentru programare si va stam la dispozitie cu orice intrebare referitoare la Clinica Stomatologica Hollywood Smile Center din Ploiesti.

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri