Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Cabinet stomatologic Ploiesti

clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti

Cabinetul stomatologic Hollywood Smile Center Ploiesti

Va ofera servicii stomatologice de ultima generatie, intr-o clinica stomatologica moderna, cu tehnologie si tehnica dentara de ultima generatie si la preturi accesibile. Adresa noastra este strada Paris nr. 6, la etajul 4.

 

Echipa Hollywood Smile Center este formata din medici profesionisti cu experienta la nivel international, veniti special din Bucuresti, pentru a va oferi cele mai bune servicii medicale. Avem toata rabdarea din lume si va oferim intelegere, pentru ca dantura dumneavoastra sa fie asa cum visati.

 

Ne-am propus ca in scurt timp sa devenim cel mai cunoscut cabinet stomatologic din Ploiesti din punct de vedere al serviciilor medicale excelente. Un aspect care ne defineste foarte bine il reprezinta: seriozitatea, profesionalismul si punctualitatea.

 

In cabinetul nostru stomatologic din Ploiesti, toate promisiunile devin realitate:

• puteti avea un zambet ca la Hollywood
• folosim cele mai bune implanturi existente la ora actuala
• putem obtine cea mai deschisa si sanatoasa nuanta pentru dintii dumneavoastra
• putem realiza lucrari dentare extrem de complexe, indiferent de gravitatea situatiei
• colaboram cu medici stomatologi ce au tratat zeci de mii de pacienti la activ
• la noi se pot aplica aparate dentare la costuri accesibile
• multe alte servicii pentru cei mici si pentru adulti, pot fi efectuate in cabinetul stomatologic Hollywood Smile Center Ploiesti, la un standard calitativ superior

 

Cabinet stomatologic Ploiesti – implanturi dentare

Veti primi din partea echipei noastre, cele mai bune recomandari in materie de implanturi dentare. Avem o gama variata de modele, ce sunt potrivite pentru fiecare pacient. De la cel mai accesibil si pana la cel mai complex tip. Noi va facem propunerea si ne consultam de comun acord.

Va oferim posibilitatea (in cazul in care aveti parodontoza) sa realizam implanturi de tip Fast & Fixed, cu extractie si implant in aceeasi zi. Practic veti avea o dantura noua in 10 ore, fara a fi nevoie sa parcurgeti alte proceduri ce va pot ocupa timpul si cauza alte neplaceri. In cabinetul stomatologic Hollywood Smile Center din Ploiesti, este posibil sa obtineti dinti perfecti!

 

Cabinet stomatologic Ploiesti – fatete dentare

Va doriti un zambet impecabil ca al vedetelor? Avem pentru dumneavoastra o veste excelenta! In Ploiesti, in cabinetul stomatologic Hollywood Smile Center, puteti avea parte de servicii stomatologice ca in strainatate. Echipa de medici este venita special de la Bucuresti, iar laboratorul de tehnica dentara lucreaza exclusiv pentru cabinetul Hollywood Smile Center.

Medicii stomatologi au la activ zeci de mii de pacienti tratati si va garantam ca experienta pe care o avem este una care a fost dobandita in foarte multi ani de studiu si de munca, avand la dispozitie cele mai bune materiale si tehnologie medicala inovativa.

 

Cabinet stomatologic Ploiesti – aparate dentare

Intelegem perfect cat este de importanta o dantura impecabila si ne dorim sa va asiguram de faptul ca la noi veti putea beneficia de tratament ortodontic modern, cu tehnologie invizibila sau metalica, la alegere.

 

Cabinet stomatologic Ploiesti – pentru copii

Cei mici sunt prioritatea noastra. Este extrem de important sa ii deprindem pe copii cu obiceiuri sanatoase. Acestia trebuie sa invete de la varste fragede, faptul ca un zambet impecabil si sanatos este ca o carte de vizita.

Daca sunteti in cautarea unui cabinet stomatologic in Ploiesti, va invitam sa ne contactati din pagina de programari, pentru un consult online, ca mai apoi in cazul in care veti dori, sa veniti la cabinet sa va examineze un medic stomatolog din echipa noastra.

 

Suntem convinsi 100%

Ca experienta la cabinetul stomatologic Hollywood Smile Center din Ploiesti va fi una exceptionala! Va invitam sa aveti incredere in serviciile noastre si sa intelegeti faptul ca noi depunem un efort extraordinar, pentru a va pune la dispozitie servicii si materiale premium folosite la nivel international. Am ales pentru orasul Ploiesti, cea mai noua tehnologie si cele mai calitative produse stomatologice existente pe piata.

cabinet stomatologic ploiesti, cabinet stomatologic ploiesti centru, stomatologie ploiesti, cabinet dentar ploiesti, dentist bun ploiesti

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri