Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Cabinet dentar Ploiesti

clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti

Cabinet dentar Ploiesti

Cabinet dentar Ploiesti, in cadrul clinicii stomatologice Hollywood Smile Center. Va asteptam cu drag de la cei mici si pana la bunici, cu servicii medicale de ultima generatie. Aici puteti face orice lucrare dentara, de la cele mai simple (extractii masele de minte, carii dentare, albirea dintilor) si pana la implanturi dentare in aceeasi zi sau fatete dentare din ceramica Emax.

 

Cabinet dentar Ploiesti – in centrul orasului

Suntem situati pe strada Paris nr. 6 (Centru), la etajul 4. La noi se poate ajunge foarte usor din orice zona din Ploiesti, se gaseste inclusiv loc de parcare. Programul de lucru al cabinetului dentar este de luni pana vineri, de la ora 10:00 la ora 19:00.

 

Cabinet dentar pentru copii Ploiesti

Copiii sunt bineveniti in clinica noastra stomatologica, fiindca medicii sunt pregatiti special sa-i primeasca pe cei mici. Folosim metode moderne, jocuri si cuvinte care sa-i faca pe copii sa se indragosteasca de cabinetul stomatologic. De cele mai multe ori, copiii le spun parintilor ca doresc sa vina din nou in vizita la noi, fiindca s-au simtit importanti si le-au fost ascultate povestile frumoase.

 

Cabinet dentar Ploiesti – pentru implanturi dentare

Daca aveti nevoie de implanturi dentare si nu stiti inca la ce clinica stomatologica sa mergeti, va invitam la un consult si apoi veti lua dumneavoastra o decizie. Va vom face recomandari pe baza nevoii dumneavoastra si ne vom asigura ca primiti cel mai bun tratament stomatologic. Avem diferite tipuri de implanturi dentare, la preturi accesibile, unele chiar unice in Romania.

 

Cabinet dentar de lux in Ploiesti

Am amenajat un cabinet dentar de lux, deoarece noi dorim sa lucram la cel mai inalt standard. Confortul pacientilor nostri este extrem de important si ne dorim sa va oferim o experienta la fel ca in strainatate. Echipa medicala este recunoscuta la nivel international, vine in Ploiesti special din Bucuresti pentru servicii stomatologice unice si ne dam tot interesul sa fim mereu primii in alegerea dumneavoastra.

 

Cabinet stomatologic cu laborator dentar propriu

Atat de mult ne-am dorit sa fim cei mai buni, incat am construit un laborator dentar dedicat exclusiv clinicii noastre. Am angajat tehnicieni cu experienta si folosim materiale si aparatura premium de prelucrare a danturii (fatete, coroane, proteze, etc.).

 

Dintii perfecti sunt pasiunea noastra si participam frecvent la conferinte internationale, de la care invatam despre cele mai inovative produse din domeniul stomatologiei. Ne mandrim cu faptul ca suntem mereu la moda si din acest motiv, avem incredere deplina in lucrarile dentare pe care le facem.

 

Cabinet dentar pentru urgente Ploiesti

In cabinetul nostru dentar, se trateaza si urgente stomatologice. Sunt situatii cand deschidem exclusiv pentru pacientii clinicii noastre si realizam anumite lucrari dentare complexe, intr-un timp foarte scurt.

 

De multe ori suntem vizitati de pacienti care au suferit anumite traume (accidente, lovituri, etc.) si care ne solicita ajutorul in regim de urgenta. Facem astfel tot posibilul si reusim sa realizam lucrarea dentara si toate celelalte interventii, intr-un timp foarte scurt.

 

Cabinet dentar pentru extractii dinti in Ploiesti

Daca sunteti in cautarea unui cabinet dentar din Ploiesti, pentru extractia unui dinte, va putem ajuta cu cel mai mare drag. La noi veti depasi cu usurinta orice impediment ati avea cu privire la aceasta interventie. Suntem pregatiti sa facem inclusiv implant dentar in aceeasi zi si puteti pleca acasa cu dinti ficsi in cateva ore. 

 

Pasiunea pentru stomatologie, a devenit arta

Avem in portofoliu lucrari dentare realizate la nivel de arta. Dintii au fost pregatiti in cel mai mic detaliu si am pus tot sufletul in fiecare moment. Suntem convinsi de faptul ca daca veti trece pragul clinicii noastre, zambetul dumneavoastra va capata aspectul deosebit pe care il meritati!

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri