Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!
Aparat dentar Ploiesti

Aparat dentar

invizibil (transparent) si 100% eficient • Clinica Stomatologica Ploiesti

Ce este un Aparat Dentar?

Aparatele dentare (invizibile sau transparente), cunoscute si sub numele de aparate ortodontice, sunt dispozitive dentare care sunt utilizate in primul rand pentru a indrepta sau a imbunatati alinierea dintilor. Acestea pot fi recomandate pacientilor cu dinti strambi si supraaglomerati, precum si cu muscatura imperfecta.

 

Aparatele dentare transparente imbunatatesc aspectul facial al pacientilor si fac o intretinere orala corecta mai usoara si mai eficienta. Prin urmare, acestea pot ajuta pacientii sa mentina o sanatate dentara buna pe termen lung.

Pacientii care necesita tratament ortodontic pot alege dintre o serie de optiuni diferite, inclusiv:

Aparate dentare fixe – acestea sunt cele mai utilizate dispozitive ortodontice. Acestea sunt cel mai rentabil mod de a deplasa dintii intr-o pozitie mai buna.

 

Opritoare – sunt de obicei utilizate in ultima etapa a tratamentului ortodontic. Scopul lor este de a mentine dintii nou fixati in pozitiile lor imbunatatite in timp ce gingia si osul din jurul lor continua sa se adapteze la noua lor pozitie. Unele elemente de fixare sunt fixe, in timp ce altele sunt detasabile.

 

Aparatele transparente (invizibile) de tip INVISALIGN – sunt din plastic si preferate de pacientii care nu sunt dornici sa poarte aparate dentare voluminoase din metal. Acestea sunt aparate dentare transparente, care sunt asezate peste dinti. Din moment ce sunt transparente, par invizibile.

 

Aparatele dentare invizibile sunt destinate persoanelor care au:
✓ dinti stricati
✓ dinti nealiniati sau asimetrici
✓ muscatura imperfecta
✓ muscatura adanca
✓ muscatura inversa
✓ muscatura deschisa
✓ dinti supraaglomerati
✓ probleme ale falcilor

 

Cum se aplica un aparat dentar?

Un tratament ortodontic incepe cu un examen stomatologic si radiografii bucale. Acestea sunt urmate de realizarea de impresii si fotografii ale dintilor, astfel incat dentistul sa poata crea un plan de tratament individualizat, tinand cont de problemele si circumstantele dentare unice ale pacientului.

 

Aparatele dentare (transparente sau invizibile) vor actiona prin miscarea lenta a dintilor catre o directie sau o pozitie specifica prin aplicarea presiunii, ceea ce determina de asemenea schimbarea formei dintilor care tineau oasele.

 

Aparatele dentare metalice traditionale functioneaza ca urmare a diferitelor sale componente, si anume:
✓ paranteze – acestea sunt mici obiecte patrate care sunt lipite de suprafata fiecarui dinte
✓ benzi – benzile ortodontice sunt fie din otel inoxidabil, fie din materiale clare care sunt lipite de dinti, infasurandu-se in jurul fiecarui dinte pentru a tine aparatul dentar la locul lui – distantiere – sunt separatoare care sunt pozitionate intre dinti.

 

Posibile riscuri si complicatii
Riscurile si complicatiile pot aparea in situatia in care pacientul nu se prezinta la programarile comunicate de catre medicul dentist.

aparat dentar Ploiesti, pret aparat dentar ploiesti, aparat dentar invisalign ploiesti, aparate dentare invizibile ploiesti, preturi aparate dentare ploiesti, aparat dentar transparent

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri