Preturi pentru toate bugetele! Apeleaza-ne acum si vom stabili un plan de tratament personalizat pentru ca si tu sa zambesti ca o vedeta de la Hollywood, in doar 10 zile!

Aparate dentare invizibile INVISALIGN Ploiesti

clinica stomatologica Hollywood Smile Center Ploiesti

Ce este INVISALIGN?

Invisalign este metoda practic invizibilă de îndreptare a dinţilor dumneavoastră şi de obţinere a zâmbetului la care aţi visat dintotdeauna. Utilizând tehnologie avansată de imagistică 3D computerizată la Hollywood Smile Center Ploiești, Invisalign reconstituie planul dumneavoastră de tratament complet pe baza prescripţiei medicului nostru care vă recomandă Invisalign, pornind de la poziţia iniţială a dinţilor dumneavoastră până la poziţia finală dorită.

 

Apoi, este creată o serie de aliniatori transparenţi personalizaţi pentru dinţii dumneavoastră – şi numai pentru dinţii dumneavoastră – pentru a-i deplasa puţin câte puţin. Fiecare aliniator este purtat timp de aproximativ două săptămâni înainte de a fi înlocuit cu următorul din serie, deplasând treptat dinţii către poziţia finală proiectată. Durata tratamentului cu Invisalign va fi stabilită de medicul nostru specialist în tratament cu Invisalign, în funcţie de nevoile dumneavoastră specifice.

 

Care sunt beneficiile INVISALIGN?

Aliniatorii Invisalign sunt aproape invizibili. Este posibil ca nimeni să nu observe măcar că purtaţi aceşti aliniatori practic invizibili, ceea ce face ca Invisalign să se potrivească perfect cu stilul dumneavoastră de viaţă şi interacţiunile zilnice cu alte persoane.

 

Aliniatorii Invisalign sunt detaşabili, ceea ce vă oferă flexibilitatea de a mânca şi bea ce doriţi în timpul tratamentului scoţându-vă pur şi simplu aliniatorii. Şi, de asemenea, puteţi scoate aliniatorii pentru a vă spăla pe dinţi şi folosi aţa dentară aşa cum aţi face în mod normal pentru o respiraţie proaspătă şi pentru a menţine o bună igienă orală.

 

Spre deosebire de aparatul dentar fix tradiţional, nu există suporturi (brackets) sau sârme metalice. Aceasta înseamnă că, în majoritatea cazurilor, veţi petrece mai puţin timp în cabinetul medical, pentru ajustări ale sistemului INVISALIGN. Invisalign vă permite să vă vizualizaţi rezultatele virtuale şi planul de tratament înainte chiar de a începe tratamentul, astfel încât să puteţi vedea cum vor arăta probabil dinţii dumneavoastră la încheierea tratamentului.

 

Este aceasta o nouă metodă de îndreptare a dinților?

Dentiştii sau ortodonţii au utilizat cu succes în trecut dispozitive detaşabile timp de ani de zile. Dar prin aplicarea tehnologiei 3D computerizate a Align Technology şi a personalizării în masă, sistemul Invisalign poate fi utilizat pentru a trata un număr variat de pacienţi care îşi doresc dinţi mai drepţi. Software-ul unic permite pacienţilor să îşi vadă planul de tratament de la început până la sfârşit chiar înainte de a începe tratamentul.

 

Ce vechime are această tehnologie?

În 1945, Dr. H.D. Kiesling a anticipat că, într-o zi, tehnologia modernă va permite utilizarea unei serii de poziţionatori pentru dinţi care să producă tipurile de deplasări necesare pentru un tratament ortodontic complet. Align Technology a transformat această viziune în realitate. Utilizând tehnologie computerizată avansată, Align Technology produce Invisalign, ce reprezintă o serie de aliniatori transparenţi personalizaţi. Fiecare aliniator este purtat secvenţial de pacient pentru a se produce deplasări treptate ale dinţilor atât pe arcada superioară, cât şi pe arcada inferioară.

 

Câți pacienți sunt tratați cu INVISALIGN în prezent?

Peste 4 milioane de pacienţi din întreaga lume au fost trataţi cu Invisalign. Numărul de zâmbete create de Invisalign creşte zi de zi.

 

Cum se începe tratamentul cu INVISALIGN?

Stabiliţi o programare din pagina noastra de programări, pentru o consultaţie iniţială. Un medic Hollywood Smile Center Ploiești vă va îndruma exact cu privire la procedura de tratament.

 

Cum funcționează INVISALIGN?

Aliniatorii Invisalign deplasează dinţii cu o aplicare adecvată a unor mişcări controlate asupra acestora. Spre deosebire de aparatele dentare tradiţionale, Invisalign controlează nu numai gradul de deplasare pentru fiecare aliniator, ci şi momentul deplasării. Aşa că, în fiecare etapă, numai anumitor dinţi li se permite să se deplaseze, potrivit planului de tratament Invisalign pentru etapa respectivă. Astfel rezultă un sistem eficient de aplicare a forţelor, care deplasează dinţii în poziţia prescrisă dorită.

 

Din ce sunt confecționați aliniatorii și cum arată aceștia?

Aliniatorii practic invizibili sunt confecţionaţi din material termoplastic rezistent de calitate medicală, unic dezvoltat pentru sistemul Invisalign. Aliniatorii sunt personalizaţi pentru dumneavoastră şi se fixează perfect pe dinţi.

 

Care este vârsta minimă pentru INVISALIGN?

Invisalign poate fi utilizat în tratamentul malocluziei dentare pentru majoritatea adulţilor şi adolescenţilor care doresc un zâmbet mai frumos. În cazul adolescenţilor, în clinica stomatologică Hollywood Smile Center Ploiești, se va lua o hotărâre cu privire la Invisalign pentru a vedea dacă sistemul Invisalign Teen poate fi opţiunea de tratament potrivită pentru copilul dumneavoastră.

 

Cât de des trebuie mers în cabinetul stomatologic, pentru tratamentul cu INVISALIGN?

Intervalele programărilor sunt, în general, aceleaşi ca în cazul aparatelor dentare tradiţionale, dar pot fi mult mai rapide, cu mai puţin timp petrecut în scaunul dentistului sau ortodontului în timpul programărilor, deoarece nu trebuie efectuate ajustări ale sârmelor/suporturilor (brackets). Pacienţii îşi vizitează, de obicei, clinica stomatologică Hollywood Smile Center Ploiești, pentru ajustarea/înlocuirea Invisalign la fiecare 4-6 săptămâni pentru a se asigura că tratamentul evoluează conform planului şi pentru a primi următoarele câteva seturi de aliniatori Invisalign, dar decizia va aparține medicului nostru, în funcţie de tratamentul dumneavoastră.

 

Cât timp durează tratamentul cu INVISALIGN?

Durata totală a tratamentului depinde de complexitatea acestuia şi este, în general, comparabilă cu cea a unui tratament cu un aparat dentar tradiţional. În mod normal, tratamentul poate dura între 9 şi 18 luni. În timpul consultaţiei dumneavoastră, medicul Hollywood Smile Center Ploiești, care se va ocupa de tratamentul Invisalign vă poate oferi informaţii mai detaliate.

 

Tratamentul cu INVISALIGN este dureros?

Unele persoane pot resimţi un disconfort temporar minor timp de câteva zile, la începutul fiecărei noi etape de tratament, atunci când introduc un aliniator nou. Acesta este normal şi este descris, de obicei, ca o senzaţie de presiune. Este un semn că aliniatorii funcţionează – deplasându-vă dinţii treptat şi ajutându-vă să obţineţi rezultatele finale. Acest disconfort dispare, de obicei, după câteva zile.

 

INVISALIGN poate închide spațiile dintre dinți?

Da. Spaţiile dintre dinţi sunt, în general, uşor de închis cu ajutorul Invisalign. Contactați-ne pentru detalii suplimentare.

 

În prezent port aparat dentar, îl pot schimba cu INVISALIGN?

Un număr semnificativ de pacienţi sunt trataţi cu o combinaţie de aparat dentar şi Invisalign. Contactați-ne pentru a stabili cel mai bun tratament pentru dumneavoastră.

 

Există restricții cu privire la ce am voie să mănânc în timpul tratamentului cu INVISALIGN?

Nu. Spre deosebire de firele şi suporturile (brackets) tradiţionale, puteţi mânca orice doriţi în timpul tratamentului, deoarece vă scoateţi aliniatorii pentru a mânca şi a bea. Astfel, nu este necesară restricţionarea consumului vreuneia dintre mâncărurile şi gustările dumneavoastră favorite. De asemenea, este important să vă spălaţi pe dinţi şi să folosiţi aţa dentară după fiecare masă şi înainte de a vă reintroduce aliniatorii, pentru a menţine o igienă orală corespunzătoare.

 

Cât de des trebuie purtați aliniatorii?

Aliniatorii trebuie purtaţi în permanenţă pe durata tratamentului, în afară de momentele în care mâncaţi, vă spălaţi pe dinţi sau folosiţi aţa dentară.

 

INVISALIGN îmi va afecta vorbirea?

Marea majoritate a pacienţilor nu raportează niciun efect asupra vorbirii. Cu toate acestea, ca în cazul aparatelor ortodontice tradiţionale, există o perioadă iniţială de ajustare asociată cu prezenţa unui obiect nou în gură.

 

Mestecatul gumei afectează INVISALIGN?

Nu se recomandă să se mestece gumă în timpul purtării aliniatorilor, deoarece guma se poate lipi de aliniatori. Se recomandă ca aliniatorii să fie îndepărtaţi pentru toate mesele şi gustările.

 

Care este cea mai bună metodă de întreținere a INVISALIGN?

Cea mai bună metodă de curăţare a aliniatorilor constă în perierea şi clătirea lor cu apă călduţă şi utilizarea cristalelor de curăţare Invisalign sau a tabletelor de curăţare speciale. Este important să vă spălaţi pe dinţi după fiecare masă şi înainte de a vă reintroduce aliniatorii, pentru a menţine o igienă orală corespunzătoare.

 

sursa: https://www.invisalign.ro/FAQs

Planurile de tratament sunt gratuite

IMPLANTURI
DENTARE

fara durere

FATETE
DENTARE

din ceramica Emax

FAST
AND FIXED

dinti ficsi in 24h

APARATE
DENTARE

invizibile (transparente)

ALBIRE
PROFESIONALA

Philips Zoom

EXTRACTII
DENTARE

fara riscuri